Вън от сватбения списък

Не е нужно да каните тези хора!
23 авг 2014 22:02, Теодора Драгоева
12
Вън от сватбения списък
Снимка: outnow.ch

Когато сватбата наближи, списъкът с гости става безкраен. Не, че харесвате и искате да видите всички, просто или се чувствате задължени по някаква линия, или търсите масовка, за да бъде още по-пищно събитието.

Спрете! Сватбата е вашият голям ден и не трябва да правите компромис с никого и нищо. Поканете тези, на които държите и които няма да съсипят празника ви.

Ето и кои хора спокойно може да зачернете от своя списък:

- Бившият. Дори и да сте приятели, не е задължително да го каните.

- Приятелят/ката на майка ви, която постоянно харесва постовете ви във Фейсбук, но не сте я виждали досега;

- Хора, с които не сте си говорили с години. Дори и да сте били съученици, няма видима причина да споделяте сватбите си. Защо ви е да се връщате назад във времето в деня, който определя бъдещето ви? А и повечето “стари познати” се отзовават на подобни покани, за да клюкарят и сплетничат.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
sss преди 9 години
До Анонименahahahahah
9
0
 
3
 
! Отговори
Момчил преди 9 години
Имам една позната,която покани любовника си на сватбата.Става въпрос за любовник,а не бивше гадже,защото той е женен.Представям си какъв *** е мъжът й,за да не разбере,че любовникът й е поканен на сватбата.Още повече ,че са колеги и лесно би могъл да разбере какви са им отношенията,защото връзката им не беше тайна.
8
1
 
17
 
! Отговори
СЛОНА преди 9 години
Едни се женят и вдигат голяма сватба за да се фукат с парите си .Други теглят заем за да направят сватба, като на хората, за да не се излагат .Трети не правят сватба, защото смятат, че тези пари могат да се похарчат за нещо по-належащо: кола, ремонт апартамент, почивка на море .Истината е, че двамата да са влюбени един в друг и да се опитват да си помагат един на друг в живота . Останалото е само пари: печелене, харчене .
7
0
 
5
 
! Отговори
Продължението преди 9 години
Майката и свекървата се намесиха и в избора на сватбен тоалет - издокараха я наистина като принцеса.Тя се бунтуваше срещу някаква фуста под роклята,но и за това не й обърнаха внимание.Беше само на 23 г.,току що завършила, същото се отнасяше и за младоженика. За всичко зависеха от амбициозните си родители.Единственото,за което успяха да се наложат беше, че не обикаляха с чаши в ръце от сватбар на сватбар да събират пари, а само станаха двамата едновременно и казаха "Наздраве"на всички присъстващи
6
0
 
4
 
! Отговори
До Ана Каренина преди 9 години
Добре си направила. Човек трябва да отстоява принципите си.Никога няма да забравя предсватбените разправии на моята най-близка приятелка. Знам, че от дете мечтаеше да се омъжи в присъствие само на кумовете и след това с любимия си да заминат някъде само двамата с такси. Защо с такси, и тя не знаеше - детски фантазии.Но майка й заяви: "Аз правя сватбата не за теб, а за хората! Няма да обидя най-близките!" Свекървата беше на същото мнение и "най-близките" се оказаха 280 човека! /Продължение/
5
1
 
5
 
! Отговори
АНА КАРЕНИНА преди 9 години
който си въобразява, че нечия сватба е за негов кеф- жестоко се лъже. как не им омръзна 20 години да мрънкат. да, на поканите пишеше гостите да не са облечени като за бит пазар, да не пушат и прочее. но мисля, че е нормално да помоля да не съсипват сватбата ми. а разните роднини до деветдесето коляно- благодаря! беше си идеално и без тях.
4
1
 
10
 
! Отговори
АНА КАРЕНИНА преди 9 години
омъжих се САМО с кумовете и четирима наистина любими приятели. това бяхме хората на венчавката. аз, той, кумовете и четиримата приятели. и свещеникът, де. направихме сватбено парти след като се прибрахме от медения месец. на което поканените бяха точно 37 човека заедно с нас. още слушам приказки и глупости. 20 години по- късно. защо не съм поканила тоя и оня, защо имало на поканите изисквания към гостите, защо, защо, защо. защото това е МОЯТА сватба и тя трябва да е незабравима и идеална за МЕН
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не се знае какво може да се очаква и от роднините.Знам една история от майка си и една нейна приятелка, станало е преди близо 50 г. От ресторанта най-близките отишли в дома на свекървата, където щели да живеят новобрачните. Младоженецът с приятели и братовчеди пренасял подаръците от колите в апартамента. По едно време установили, че липсва и той, и братовчед му, и парите, дарени на булката от сватбарите. Чак сутринта се обадил от морето -решили с братчеда да летуват за последен път по ергенски!
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Трябва да си *** за да поканиш тези хора, но трябва да си още по-голям *** да ти мине през акъла да пишеш "статия" за подобни очевидни неща.
1
7
 
4
 
! Отговори
ШибиРиби преди 9 години
А ако може и никой да не се кани ще е най-добре. Приятелите са последното необходимо нещо на една сватба. Семейството да !