5 невероятни начина да достигнете оргазъм

Опитайте, забавно е!
27 авг 2014 23:00, Теодора Драгоева
23
5 невероятни начина да достигнете оргазъм
Снимка: Vogue

През 2002-а година героят на Джош Хартнет във филма „40 дни 40 нощи” се обрече на сексуално въздържание, за да провери дали може да издържи на изкушенията толкова дълго.

Агонията му трая седмици наред и това е така, защото не бе достатъчно изобретателен. Оказва се, че оргазъм може да се постигне и то без да има проникване.
Вижте как:

1. С мисъл

Сексът е физическо изживяване, но менталните картини и мислите помагат много. За жените специално е много важно да впрегнат мозъка си, за да достигнат крайното удоволствие. Дори мъжът да е много опитен и в леглото, ако те не са настроени за оргазъм, няма как да го получат чисто физически. Мъжете също могат да свършат като насочат мислите и фантазията си в тази посока, твърдят изследователи от университета Рътджърс.

2. Чрез зърната

Изследвания показват, че стимулирането на женските зърна е пряко свързано с клиторната възбуда. Тези свързани неврони освобождават окситоцин, който е свързан с огромно удоволствие и води до оргазъм. Секс гуруто Херберт Ото твърди, че близо 29 % от дамите са изпитвали подобен оргазъм.

3. Чрез пъпа

Има много фетиши и един от тях е към пъпа. Според някои учени, ако той е лизан, смукан и обгрижван, може да се стимулират точки в матката и вагиналните нервни окончания, които да доведат до върховното освобождаване.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Потресена преди 9 години
До 7Коя зодия е бил вуйчо ви?
15
0
 
8
 
! Отговори
АНТИОВЦА преди 9 години
Вярно е НО ИМА и ОЩЕ ДА СЕ ДОБАВИ. Жените са най-приятно възбудени (Хорни) по средата м/у двата мензиса. Мъжете обаче са НАЙ-ВЪЗБУДЕНИ и СЕКСИ, когато ЧЕТАТ ВЕСТНИКА и КОМЕНТАРИТЕ на в. ДНЕС!
14
0
 
12
 
! Отговори
Дон Дуков 2 преди 9 години
Теди, трите твои и трите мои стъпки. 1. Ти ми се появяваш с миниполичка и силно деколтирана блузка, а ат те завеждам в апартамента си. Така и двамата се възбуждаме.2. Ти ми предлагаш аналното си отворче за напълване, а аз показвам портфейла си. Така и двамата получаваме оргазъм.3. Ти се замиваш и бягаш в мола да изхарчиш заработеното, а аз се отпускам на фотьойла с цигара и питие в ръка. Така и двамата запомняме с добро случилото се.
13
1
 
6
 
! Отговори
95602 преди 9 години
mojehte da slojite druga snimka, a ne tia ***
12
2
 
20
 
! Отговори
Правилно ! преди 9 години
Как да докарате само за 5 секунди една жена до оргазъм?Правилно!Като и покажете портмонето си!
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Tva s prustite mai e viarno az se i burkah v ustata po ednovreme
10
1
 
5
 
! Отговори
гост преди 9 години
Не разбрахте ли че статиите се преписват от Tialoto.bg . То най- отдолу си има линк към цялата статия. А вие коментирате тези смешни женици "журналистки"....
9
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най силния оргазъм ще получа при печалба на некой милион от тотото. Боли ме фара после дали жените с които ще съм ще имат оргазъм или не. След това изведнъж започва да топли Слънце всеки ден и да се усмихвам редовно. Е те това е оргазъма браточки. Издумкай 5 млн от тото и да го духат бедните.
8
0
 
19
 
! Отговори
орача преди 9 години
нека следващата статия да е:"Ако се бездарна журналистка,но сте силно амбицирана да работите в медия и да пишете глупави статии ,на кого трябва да лапате салама и да дадете да ви изоре задния двор"
7
28
 
9
 
! Отговори
Дари преди 9 години
Най-силният оргазъм го получих не при нормален сеь с мъж ,а при самозадоволяване.Преди няколко години вуйчо почина и преди погребението аз и съседката го къпахме. Толкова голям не бях виждала.Даже исках да го снимам,но Славка не ми даде.Докато бе жив един път ми е искал. След като го облякахме не издържах и се усамотих.Това бе най-якият оргазъм.
6
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Явно Михаела Лазарова все още е в отпуск и Теодора се опитва да я замести. При това успешно, простотията е на ниво. Сега очаквам от нея нещо от сорта на "Как да достигнем до размазващ *** оргазъм" или "Щури преживявания с краставица в спалнята". Хайде, Теди, стигни висотите на кака си Михаела!
5
0
 
31
 
! Отговори
Киро Пъпката преди 9 години
Бързо! Всички да кликат на тИалото.бг, за да се понатрупа трафик да може да си продадат рекламите! Остава само Тедито да напише, "кликнете на линка в тИалото.бг да видите моя снимка гола"и тогава ше има як трафик! Ти Теодорче какво мислиш по въпроса?
4
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
6. Пускате си мача Бразилия - Германия
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ot celio urok sa razba 4e dugarkata Теодора Драгоева ima мисъл, зърна и пъп.i 4e nema utka, i4ka i vkarvaliiste
2
4
 
20
 
! Отговори
Stamat преди 9 години
UDUPE! :-D
1
24
 
12
 
! Отговори
ПОДУЕНЕЦ преди 9 години
А ЛЕВСКИ ШАМПИОН АЛЕ, АЛЕЕЕ!!!