"Опасните типажи", които да избягвате

Не допускайте такива хора в обкръжението си - ще ви вгорчат живота!
31 авг 2014 23:00, Мария Дуковска
6
"Опасните типажи", които да избягвате
Снимка: Outnow.ch

Ясно е, че няма как всички характери да си паснат по еднакво добър начин. Но има някои типажи, от които със сигурност трябва да бягате, защото несъмнено ще отровят живота ви. Трудно е да се каже с точност кога един човек би вгорчил дните ви в бъдеще. Нужни са по-щателни наблюдения. 

Но все пак има някои сигнали, на които е добре да се обърне внимание. Тези сигнали издават кои личности са непоносимо вредни за околните и влияят зле на живота.

Вечният хейтър

В началото е смешно, защото хейтърите много иронично, остро и точно в десетката обрисуват с думи случващото се покрай тях. В повечето случаи словоизлиянията им са забавни, защото звучат като скеч от популярни шоу програми.
Но ако постоянно търпите това, животът ви ще се превърне в черна дупка, която ще ви погълне заедно с мрачния ви приятел. Всъщност, на хейтърите не им е зле, дори черната дупка да ги погълне – те се зареждат по този начин, но тровят околните с енергията си.

Негативният несретник

Такива хора, които все се оплакват от несгодите, които им се случват, са неподходящи за дълготрайни взаимоотношения, независимо дали интимни или приятелски. Дори ако искате да споделите за вашите положителни планове, този типаж ще направи всичко възможно да ви изтъкне редица негативни доводи да не се захващате с това, което сте намислили.

Така в крайна сметка дърпа и вас назад и ви заразява със своите черногледство и назадничавост.

Кои са останалите вредни за вас хора, може да научите в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: връзкахарактерприятел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Phonenix преди 9 години
Поредната манипулация. Типажи, прекарани през призмата на автора на статийката. Става за неангжиращо четиво, но не и нещо, на което да се обърне сериозно внимание.
3
0
 
4
 
! Отговори
Фен преди 9 години
Авторът/а не е изявил/а желание да състави качествена статия. Това не може да е журналист или човек на който може да се взима под внимание. Много жалко ...
2
4
 
13
 
! Отговори
Познавам такива хора преди 9 години
През определени периоди от живота ми - от пубертета до ден днешен, някои от тях са се сближавали с мен, но след известно време е ставало ясно, че такъв човек не може да бъде искрен приятел.Дори когато хейтърът, емоционалният терорист, неостаряващият купонджия и негативният несретник си мислят, че са ти приятели, те така те натоварват, че ти сам в даден момент си даваш сметка, че е по-добре да не са край теб.Само петият тип си знае,че е неприятел. Може за кратко да те заблуди, но после се издава
1
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сиромаха.