Любовен хороскоп за 1-7 септември 2014

Романтика и успешна комуникация очаква обвързаните представители на зодиакалните знаци
Обновена: 1 сеп 2014 08:22 | 1 сеп 2014 08:22, Мария Дуковска
2
Любовен хороскоп за 1-7 септември 2014
Снимка: Outnow.ch
Във вторник позицията на Меркурий ще се окаже благоприятна за комуникацията на Везните. В петък планетата на любовта Венера навлиза в знака на Дева, което ще даде тласък на романтиката. Вижте какво ви очаква в любовта през първата седмица на септември.

Овен

Ако имате половинка до себе си ще усетите колко е лесна комуникацията с партньора през тази седмица. Той или тя не само ще слуша това, което казвате, но и ще ви чува. В случай, че все още не сте срещнали любовта, има шанс това да се случи в офиса, спортната зала или на социално събитие.

Телец

Вие сте в завидна позиция, когато става дума за романтика, особено след петък! За самотните Телци се очертава период, в който ще имат повече от един обожатели. Ще може и да избирате накъде да насочите вашето внимание. За тези от вас, които са във връзка, сега е моментът да разрешат недоразуменията с любимия човек и да се отдадат на незабравими романтични мигове.

Близнаци

И за обвързаните Близнаци седмицата се очертава успешна по отношение на комуникацията с половинката. Ще се радвате не само на добра комуникация, но и на вниманието на любимия човек. За необвързаните, които скоро са се запознали с някого, предстои интересна седмица. Възможно е да пламне страстна любов между двама ви.

Рак

За тези от вас, който имат брак или живеят с половинката си, тази седмица им предстоят важни разговори, свързани с дома. Това може да се отнася до някакви промени, но определено разговорите ще бъдат приятни и ще вървят гладко. Ако сте самотни, обърнете внимание на хората около вас, на всяко ново познанство.

Лъв

Лъвовете, които имат половинка до себе си, ще обмислят важна крачка, която пряко засяга връзката им. Това може да е предложение за брак или съвместно съжителство. Ако има нещо, което искате да обсъдите с любимия човек, направете го след вторник.

За останалите зодии може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
14
 
! Отговори
Грую преди 9 години
Пено,Тъй ще е аранжирано. Рози ще наскубя, ама откъде да ти взема море и ей такъв пич, че да завърша аранжировката?
1
0
 
20
 
! Отговори
Пенка преди 9 години
Груйо!Отвори другата страница в "Аз. Жената" и виж снимката, която е най-горе. Като ще ме водиш на вечеря на морския бряг, така да е аранжирано! :))