Какво не трябва да толерирате във връзката си

Не правете компромиси с всичко
18 сеп 2014 20:44, Теодора Драгоева
47
Какво не трябва да толерирате във връзката си
Кадър от филма "Safe Haven"; Снимка: outnow.ch

Има много неща, които не трябва да толерирате в една връзка. Вярно е, че здравите любовни отношения се градят до голяма степен на компромиси, но и с тях не бива да се прекалява (злоупотребява). Има определени граници, които не бива да бъдат прекосявани, ако партньорите се обичат и наистина искат да бъдат един с друг.
Ето и какво не бива да толерирате във връзката си, ако искате да се чувствате истински щастливи и обичани:
 

1. Изневярата. Изневерите се случват и за жалост, много по-често, отколкото подозираме. Може би до голяма степен това се дължи на търпимостта на измамените половинки. Едно е да разберете, че вашият партньор ви е изневерил, да обсъдите ситуацията и да прецените дали да му простите, а съвсем друго е да си „затваряте очите“, че половинката ви не ви лъже най-нагло. Никой човек няма правото да превръща изневярата в начин на живот и никой не трябва да му го позволява.

2. Лъжите. В допълнение към изневярата, лъжите също не трябва да бъдат толерирани, тъй като и те подкопават доверието в една връзка. А както добре знаете, доверието е ключов елемент, изграждащ стабилните отношения. Разбира се, на всеки се случва да излъже понякога, но ако разберете, че вашата половинка ви лъже редовно – това е нещо, което не трябва да допускате.

3. Темпераментът, излизащ извън контрол. Гневът е естествена човешка емоция. Всеки се чувства ядосан в определени моменти, но гневът и неконтролируемият темперамент са две различни неща. Ако вашата половинка удря в стената, чупи предмети, крещи ви по неподходящ начин, заплашва ви и т.н. - това определено е много голям предупредителен знак. Не бива да толерирате подобно поведение – ако партньорът ви не може да се промени, не рискувайте положението да стане по-лошо.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бях добър, мил, правех и романтични изненади, отнасях се с нея като кралица, и тя реши, че може да изч*ка нерезите на половин България!Никви връзки повече, ще си карам на ръчна...
10
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Имам връзка с красиво и умно момиче- разбира се не е българка! Нямам търпение да сключим брак и да живеем като семейство. Лошото е че обича единствено и само аален секс... За 2 години никога не съм бил в нея на точното място. Обясненията са, че удоволствието е много по-голямо и чувствителността е много по-силна, затова не иска да губи усещания с друг вид проникване. Разбирам, че съм човек, който гази по цял ден в ла%ата ама на мен ми е належащо да намеря начин да направя наследник.
9
3
 
5
 
! Отговори
Мима Дуду преди 9 години
Романтиката е мизерия. А, че има много лигли и мухлювци има.
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
на тоя свят малцина са хората които знаят какво наистина е любов и ако си мислиш ,че си един от тях то най вероятно НЕ СИ !
7
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всичко, изброено в статията е вярно, но трябва да се добави още: "Не толерирайте патологично упоритата намеса на тъща и свекърва с оправданието, че всичко, което те правят, го правят за добро." Пътят към ада наистина е покрит с добри намерения.
6
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жените са прекалено ангажиращи същества , робуващи на собствената си изкривена реалност, опитвайки се всячески , да наложат себе си ... Човек който ти се налага за мен не е достоен за уважение ... дори и родителите !
5
3
 
20
 
! Отговори
Сашо преди 9 години
От 25 годишен си търся половинка, да не пие, да не пуши, да не е дебела, да не е болна, да не е глупава, да не е бедна, да ме обича .Вече съм на 35 години, не мога да намеря всички са леш . Приятелите ми решиха да направят компромис. Ожениха се, отначало бяха добре, но на втората година жените почваха да душат мъжете и се развеждаха. Сега са с деца на врата и с разбити нерви, пият и пушат, тъжни и на тровени . Отказаха ме от сериозна връзка, само забавление с момички и шута .
4
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако не сте умрели за деца ,хич не се хващайте сериозно с жена... Само ще ви къса нервите с това как ТРЯБВА да си изживееш живота и на всичкото отгоре ще трябва да търпите и цялата рода начело с лудата тъща и вече изтрещелия от факта ,че си е пропилял живота тъст.
3
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всеки мъж знае какво иска една жена , но не всеки е толкова *** ,че да и го даде... Собствената си свобода !!!
2
0
 
9
 
! Отговори
Александър преди 9 години
До АнонименАма разбира се :) това го търпим само мъжете - ама не всички.
1
3
 
15
 
! Отговори
до 3 преди 9 години
баба ти ли ти е разправяла