С какво не трябва да грешите отново

За нещата от любовния живот на една жена
22 сеп 2014 23:03, Теодора Драгоева
3
С какво не трябва да грешите отново
Кадър от филма "The Heartbreak Kid"; Снимка: outnow.ch

Грешките са нещо лошо и нещо хубаво едновременно. Макар че много пъти заради тях страдаме, те ни дават невероятния шанс да научим нещо и да живеем живота си по един по-добър и правилен начин. Това е труден начин за израстване, но всеки минава през него.

Разбира се, няма как да се предпазите от грешките. Те са спътник през целия ви живот. Това, което можете да направите обаче, е да не допускате едни и същи грешки отново и отново. Защото това вече граничи с глупостта, нехайството или и с двете.

Жените са способни да грешат за много неща. От жизненоважни въпроси, които повлияват на целия им живот, до дребни детайли, които също биха се отразили зле на тяхното ежедневие.
Ето и кои са грешките, които не бива да повтаряте в любовен план:

1. Да планирате почивка на прекалено ранен етап от отношенията ви. Ако отскоро се виждате с някой мъж, това не бива да ви кара да мечтаете за общо бъдеще с него. Дори това бъдеще да бъде само след няколко месеца. Не планирайте почивка, на която има голяма вероятност да отидете. В един момент се оказвате с купен билет и запазена „половин“ стая в Италия. Какви са вариантите, освен да ги изгубите?

2. Да изпращате голи снимки. След наскоро разразилия се скандал с голите снимки на известни жени нужно ли е убеждение, че с това шега не бива. Да изпращате своето голо тяло на мъже, които харесвате, но не познавате много добре, изобщо не звучи като добър план. Всъщност вие нямате гаранция, дори да се отнася до сериозното ви гадже (все пак след раздяла хората се озлобяват), какво остава за другите. Това, което може да си позволите, е да изпратите снимка и много скоро след това да вземете телефона на мъжа и да я изтриете.
 

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не повтаряйте грешката да четете статиите в тИалото. Ужасна грешка, непоправима!