Кога е време да си починете от любовта

И да помислите само за себе си
30 сеп 2014 21:35, Теодора Драгоева
5
Кога е време да си починете от любовта
Джей Ло наскоро сподели, че има нужда да остане сама; Снимка: Getty Images

Има хора, които предпочитат да бъдат дълго време необвързани, вместо да бъдат във взаимоотношения с неподходящи хора. На другата крайност са тези, които се впускат от връзка във връзка, само да не бъдат сами. Това може да бъде много изтощително за емоциите и дори може да повлияе на цялостната нагласа на човека към любовта и връзките.

В случай че в последно време се впускате в различни отношения със срещуположния пол или пък сте „застинали“ в една връзка и не си спомняте кога за последно сте оставали сами, проверете дали не е време да направите пауза и да си починете от любовта. Ето ги и издайническите знаци:

1. Чувствате се изтощени. Независимо дали имате дългосрочна връзка, или просто обичате да излизате с различни партньори, в един момент започвате да се чувствате изтощени. Това е един от най-важните признаци, че е време за промяна. Направете оценка на живота си – по този начин ли искате да живеете, чувствате ли се щастливи, имате ли нужда да бъдете сами, свободни и независими?

2. Разполагате с ограничено или никакво лично време. Ако не си спомняте кога за последен път сте оставали вкъщи сами, гледайки любимия си филм или просто излежавайки се в леглото, значи е време да се замислите за това как протичат дните ви и колко внимание реално обръщате на себе си и своите нужди.

3. Често мислите за раздяла. В случай че сте с половинката си от много време, но често мислите за раздяла, това може би е знак, че всъщност не сте щастливи. Преразгледайте чувствата си и се опитайте да разберете дали ако останете сами за известен период от време, това ще ви помогне. Може би имате нужда от време и пространство, за да подредите мислите и чувствата си.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ей недейте да почивате щото дедо ви си позволяваше малки почивки на младини и сега съжалява.истина е деди.
1
2
 
6
 
! Отговори
Мъж преди 9 години
Когато спре мензиса-знам че е време да си давам газ. Пари нямам.