Типове гаджета, с които се срещаме през 20-те си години

Чувствителен зубър или малко по-възрастен
Обновена: 30 сеп 2014 23:53 | 30 сеп 2014 23:00, Михаела Лазарова
13
Типове гаджета, с които се срещаме през 20-те си години
Снимка: photl.com

През живота си преминаваме през най-различни връзки в търсене на най-подходящия. Това дълго търсене започва още от 20-те години и в този бурен период често сменяме поне няколко партньора. 

Повечето ще открият поне един типаж в изредените по-долу, с които в младите си години е имал връзка. 

„Чувствителният зубър“ 

Той може да е съученик от гимназията или пък служител в пощата, но винаги ви гледа с най-милия поглед, на който е способен, смутено се усмихва и ви обсипва с цветя на всяка среща. 

„Малко по-възрастният“ 

Кой не е имал такъв опит в ранните си години? Младите и неопитни момичета често се заглеждат по по-възрастни мъже или пък имат връзка с някой, който може да ги научи на нещо ново. 

Ако сте били на 20, а той на около 35, това е нещо повече от нормално. Много жени са преминали през такъв опит в живота си. Понякога той се оказва доста успешен. 

„Добрият на хартия“ 

Имали ли сте гадже, което е просто перфектно за съпруг? Казвате си: „Гледай ти! Как уцелих десетката още от самото начало!“. Но после се оказва, че въпреки красивия му външен вид, чувството за хумор, почтителността му към родителите ви и всички положителни качества той просто спира да ви интересува.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: секслюбовромантика
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
петър преди 9 години
Аз се ожених като студент точно преди дипломирането.Преди това имах съвсем прилична любовна кариера, а и като женен се наложи да си търся партньорки за секс, защото след раждането на второто дете жена ми стана почти фригидна.На 42 се разведох и вече почти 10 г. съм свободен и щастлив човек. Отдавна не се влюбвам, търся и си намирам нови връзки, а от няколко години разнообразявам с ученички и студентки, срещу заплащане.Това с плащането, горещо го препоръчвам на всички, които имат пари, върха е.
5
1
 
3
 
! Отговори
... преди 9 години
Епа то си е казано от много време женското сърце е като автобуса, винаги има място за още един! Инак се вижда, от статията де, че жената между да кажем 18 - 20 години е навъртяла или може би требе да навърти като минимум едно няколко хиляди "километра" та да се кротне!
4
3
 
7
 
! Отговори
Сър Пичук преди 9 години
"...и всички положителни качества той просто спира да ви интересува." Ей я квинтесенцията, момчета! Какъвто и да си, интелигентен, надарен и други подобни, попаднеш ли в мрежите на жената, станеш ли й притежание, вече спираш да си интересен. Ставаш част от мебелировката, а милата вече търси нова тръпка. Исключение се прави само за пичовете с повече кинти, ама и то е до време.
3
0
 
2
 
! Отговори
ЗОРО преди 9 години
Бре,....кви палвници!!!
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ха ха ха хаИма ги всякакви, включително и описаните в статията.Ще ми бъде много интересно обаче да прочета и материал, написан от мъж на тема "Какви типове гаджета среща всяко 20-годишн момче?"
1
7
 
7
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 9 години
Ако налитате на някой на 50-60 годишен може и да не Ви пусне няколко месеца !За това задължително пробвайте няколко 40-50 годишни мъже ,иначе ще загубите цяла вечност докато научите нужното за мъжете, живота и всичко останало !