Видове целувки и тяхното значение

Какво означава всяка една от тях
Обновена: 1 окт 2014 23:01 | 1 окт 2014 23:00, Михаела Лазарова
8
Видове целувки и тяхното значение
Снимка: photl.com

Целувката е начин да изразим чувствата и страстта, която изпитваме, без да използваме думи. Тя винаги е загадка. Има много лица и за всеки един момент има целувка, с която можем да кажем „Здравей“, „Обичам те“, „Пази се“ „Между нас не може да има връзка“ и т. н. 

Вижте няколко вида целувки и тяхното значение. 

Целувка по челото 

Целувката по челото означава приятелство и загриженост. В зависимост от това как ви целуват или целувате може да се покаже дълбока привързаност към любимия човек. 

Влажни целувки 

Те са дълбоки, страстни и показват желание за секс. Почти винаги идват от човек, който няма сериозни намерения към вас. 

Целувка сладко изкушение 

Еротична целувка, която кани партньора към нови и непознати пътища в секса. Единият партньор е намазал по устните си шоколад или сметана. Другият, нежно целувайки и засмуквайки, трябва да оближе изцяло сладкото изкушение. Този тип целувки имат своето продължение и по други части на тялото. Въображението оставяме на вас. 

Целувката на вампира 

Целувката на вампира е дълбока целувка по врата на партньора, която може да включва смучене и хапане. Като усещане може да бъде болезнено секси, а понякога оставя знаци с дни във вид на смучка. 

Ангелска целувка 

Целувайки по този начин, вие допирате устните си нежно до клепачите или в близост до очите на любимия човек. С ангелската целувка казвате „Добро утро“, „Лека нощ“ или се сбогувате с някого.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: сексцелувкилюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Влажната целувка не означава непременно, че целуващият няма сериозни намерения.Не ми е ясно как авторката я различава от така наречената френска целувка, която пък е много близко до "изпиващата целувка".Обикновено влажната френска целувка прераства в "изпиваща".И още нещо: Да се целуваш страстно е вид изкуство. Може да ти обясняват на теория как да го правиш, но най-добрият учител е самата природа - тя ти подсказва какво да направиш, когато изпитваш едновременно и силна страст, и чувства.
2
0
 
2
 
! Отговори
Сър Пичук преди 9 години
Липсват основни целувки... целувка Дмитриевич-Местан, Брежнев-Хонекер...
1
5
 
4
 
! Отговори
ks преди 9 години
bravo, Ludogoretz! uspeh!