Какво забелязват жените у мъжа при първия "прочит"

Вижте какви изисквания имат дамите към силния пол
18 окт 2014 22:24, Теодора Драгоева
61
Какво забелязват жените у мъжа при първия "прочит"
Снимка: Allure, САЩ

Първото впечатление е много важно за пола, но има сериозни разлики в какво мъжете и жените гледат при ново запознанство.

Докато господата често забиват поглед в „очите“ и задните части на нежния пол, дамите имат по-сериозни изисквания.

Ето и какво първо забелязват те и им прави впечатление:

Визията

Разбира се, че тя е важна, защото от нея до голяма степен зависи чисто сексуалното привличане. Към нея спада и добрата хигиена, към която жените са особено взискателни. За тях е важно мъжът отсреща да е положил някакво усилие да изглежда чист и спретнат. И дори да не е облечен по последна мода, все пак цветовете, десените и самите дрехи трябва да си подхождат и да не дразнят окото. Мъже, не забравяйте да обърнете внимание на дъха, зъбите, косата, ноктите и брадата си!

Увереност

Няма нищо по-секси от един уверен мъж, който знае какво иска и как да го получи. Тази черта от характера действа като истински афродизиак за жената и тя автоматично е привлечена към него, слагайки му мислено епитета „алфа“ или „мъжкар“. Уверените мъже вдъхват леко напрежение и карат дамите да се стараят да се харесат и да размърдат мозъка си. За тях общуването с този тип се явява един вид предизвикателство, което те на всяка цена искат да преодолеят.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
10
 
23
 
! Отговори
Една жена до 5 преди 9 години
Ти грешиш!И двете подутини са важни :)))
2
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То тва хубаво ама ако това я е привлякло имайте пред вид че сте просто един мъжки паун.В момента в който се появи по готин паун вие сте просто един стар *** който някога е бил моден.Сега вече за хвърляне ли е за някъде по кашоните в гардероба ли е... и тя вече не знае.
1
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
а под визия - освен хигиена и начин на обличане е габаритите на един мъж ... не е ли мачо и да е с перфектен външен вид ползата е минимална ... която не си го признава това е просто лицемерка