Как да внесете баланс между работата и семейството?

Съвети за татковци, но и за работещи жени
19 окт 2014 20:47, Михаела Лазарова
4
Как да внесете баланс между работата и семейството?
Снимка: photl.com

От десетилетия насам намирането на баланс между работата и семейството е огромен проблем за много хора, не само мъже, но и жени. 

Тъй като се счита, че бащите са тези, които най-вече осигуряват прехраната за семейството, те са и тези, които отсъстват най-много от дома. Не че на много модерни жени не им се налага да правят същото, но такъв е животът.
Между стремежите за успех и блестяща кариера за едни, и достатъчно средства колкото за прехраната за други, децата остават най-потърпевши. 

Важно е да се осигурят достатъчно материални блага, за да оцелеем в тази сурова градска джунгла, в каквато все повече се превръща светът. Но време за близките остава все по-малко. 

Новото поколение бащи се очаква да са гъвкави, за да са в състояние да балансират между работата и семейството, но често работата излиза на преден план. 

Ето няколко съвета за това как по-добре да се справяте едновременно и с работата, и с личния живот, така че семейството и децата ви да не страдат! 

Определете какво означава успех за вас. Дали превес има семейството или кариерата. Разберете какви са личните ви съображения и мотиви да вършите нещо. Преосмислете дали сте достатъчно отговорни към свободното си време с децата и половинката си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: кариерасемействодеца
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
ФИНАНСОВ ПЪНКАР преди 9 години
Айде стига с тази кариера бе!!!Баси измамата ,добиват се слуги като човешки ресурс щом ги издоят като крави се търсят за назначение ново поколение меринджей които са по-прогресивни и мислят креативно !Отпадъчния материал на никого не е нужен.
1
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И каакво искате да постигнете с подобни статии?Раздори в семейството?