Какво и как пият зодиакалните знаци

От царствена зодия Лъвовете се превръщат в игриви и забавни котенца
23 окт 2014 22:44, Михаела Лазарова
6
Какво и как пият зодиакалните знаци
Снимка: photl.com

Много хора вярват, че зодиакалният знак, под който сме родени, по някакъв начин оказва влияние върху формирането на личността ни. Според тях оказва се, че зодията има влияние и върху избора ни на алкохолни напитки. Вижте няколко любопитни реда, които разкриват как и какво пият различните зодиакални знаци. 

Овен 

Овните винаги са шумни и забавни, когато пият, до момента, в който някой не ги предизвика. Тогава пиянството им става проблемно, а на другия ден ще се държат така, сякаш нищо не се е случило. Едни от любимите им напитки са ароматните плодови водки, коктейлите и текилата. 

Телец 

Телците трудно се напиват или винаги знаят как да контролират положението, така че да не се изложат пред останалите от компанията. Подпийналият Телец е забавен и винаги иска да блесне, особено на караоке вечер. Единственият недостатък е, че смесва алкохолните напитки. Сред предпочитаните са бира, ракия, розе, пина колада. 

Близнаци 

Близнаците са известни със своето положително настроение, бъбривост и често са желана компания. Когато представител на тази зодия е на парти вечер, след няколко от любимите коктейли ще обърне внимание поотделно на всеки от компанията, водейки дълбоки и смислени разговори. 

Близнаците нямат лошо пиянство, но знайте че трудно биха се задържали на едно място, особено ако музиката не им допада. Предпочитани напитки от Близнаците са бяло, червено вино, бира и класически коктейли. Рядко експериментират с нови питиета и почти винаги си поръчват едно и също.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: алкохолхороскопизодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Висок Градус преди 9 години
Какво пият? - Алкол. И как? -Ам с много лед
3
0
 
3
 
! Отговори
Той е преди 9 години
Глупости на търкалета! Близнак съм, и мразя виното, сами се сещайте за другото!
2
4
 
4
 
! Отговори
Анчо преди 9 години
Ас шорам каквото сипят. Само вода от пералнята не пия!
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
не е вярна статията