10 лесни начина да впечатлите колегите си

Особено ако сте нов служител в офиса
29 окт 2014 17:00, Теодора Драгоева
5
10 лесни начина да впечатлите колегите си
Снимка: outnow.ch

Начинът, по който човек се държи на работното място, е важен, защото обикновено той трябва да се сработва със своите колеги. Ето защо всеки нов служител се опитва да се интегрира максимално бързо в екипа, впечатлявайки с добро и забавно поведение хората, с които работи в най-тесен контакт. Така човек иска да получи по-голямо уважение и популярност сред колегите. Вижте някои лесни начини, които могат да ви помогнат да впечатлите вашите колеги и те по-бързо да ви приемат в другарския си кръг:

1. Запомнете имената на колегите си

Един от най-добрите начини да впечатлите новите си колеги е като запомните имената им по-бързо. Повечето хора оценяват, когато на някой му пука достатъчно, за да запомни имената им. Колкото по-бързо започнете да се обръщате към колегите си по име, толкова по-лесно ще протича работният процес с тях.

2. Обличайте се прилично и с вкус

Важно е да се обличате интелигентно и с вкус, особено ако сте нов служител. Факт е, че хората посрещат по външния вид и това е вашият първи коз, ако искате да направите добро впечатление на колегите си. Обличайте се с мярка, но модерно, за да изглеждате хем впечатляващо, хем делово. Понякога облеклото играе важна роля в насърчаването на имиджа на компанията.

3. Бъдете щедри на мили думи

Това е още един лесен начин да впечатлите вашите колеги. Казвайте: "Благодаря ви", „Моля“ и, разбира се, поздравявайте ведро за „Добър ден“ и не пропускайте да кажете „Довиждане, приятна вечер и до утре“. Така ще създадете впечатление на един добре възпитан и симпатичен човек.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако сте ерген (госпожица), направете всичко възможно, за да се задомите, НО, когато избирате брачна половинка, тя (той) НЕПРЕМЕННО да е в близки роднински връзки с шефа ви или с неговия шеф!
1
5
 
14
 
! Отговори
Цицоман преди 9 години
Покажете си циците!