Редките и свестни типове мъже, които си заслужават

Kои са редките „екземпляри“ мъже, на които си струва да дадете шанс
Обновена: 21 ное 2014 23:02 | 21 ное 2014 23:00, Теодора Драгоева
49
Редките и свестни типове мъже, които си заслужават
Кадър от филма "The Best of Me"; Снимка: outnow.ch

Има някои качества, които трудно може да намерите в повечето мъже. И макар тези качества да се срещат изключително рядко, не е изключено някои представители на силния пол все пак да ги притежават.

Може би вие самите дълго време сте необвързани точно защото чакате мъжа, който се отличава от останалите. Ако успеете да го намерите, можете да бъдете сигурни, че чакането си е заслужавало.
Ето и кои са редките „екземпляри“ мъже, които си струва да срещнете:

1. Мъжът, който не е повърхностен.

Той търси нещо отвъд външния вид на жената. Този мъж забелязва не само красотата на една жена, но и нейната дълбочина, нейния характер. Разбира се, че е важно между двама души да има химия и да бъдат привлечени един от друг, но повечето мъже гледат прекалено повърхностно на жените. Рядко се срещат мъже, които поставят на първо място личността пред външния вид на една жена, така че ако срещнете такъв – със сигурност трябва да се радвате на „находката“ си.

2. Мъжът, който е директен.
Той наистина е рядка природа. Този мъж е директен и ако ви харесва, ще ви го каже. Обратно – ако не ви харесва, няма да ви спести тази информация. В случай че правите нещо нередно – директният мъж ще ви сподели какво го притеснява и ще бъде максимално честен с вас. Той има сила на характера, с която очарова.
 

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
5
 
! Отговори
Лео преди 9 години
Аааа, не се вживявайте прекалено много, като главна героиня от френски филм.(Аз го обичам много, но Заю-Баю мърда ушички зад храста.)
16
5
 
27
 
! Отговори
Тео преди 9 години
Уффф ... до кога?!? Момичета, не разбрахте ли, е докато чакате принца на бял кон, времето минава и обикновено на края идва само коня! В едно село никога не се взема последната мома или ерген! Още старите хора са го казали! Но ... Вие си чакайте ... точно колкото аз чакам за шестица от тотото! Та, драги дами, пожелавам ви успех в намирането на коня на бял принц ... или обратното!
15
4
 
12
 
! Отговори
лол преди 9 години
Разбирам стереотипа всеки мъж да си има жена , но някой да ми обясни какво толкова ако няма жена и не се занимава изобщо. Освен че другите стереотипажи може да го бъзгат какви са реалните последици за него? Ако е до нагона толкова то си има порно и евтини ***.
14
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
коментар 14 е към номер 10
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименТози не е нещо редовен моме не си му ти косура !
12
0
 
22
 
! Отговори
Лоредана преди 9 години
Не е проблема в това, че мъжете гледат външният вид да си го признаем, че и жените съвсем не сме безразлични към външният вид на мъжете!Никак даже!!Друг е проблема в мимолетните отношения и липсата на трайни чувства ,а за брак да не говорим!Това води до множеството хаотични контакти и на двата пола.И накрая като кажат ,че не са го срещнали да им се чудиш, защо са излизали на толкова много срещи, само да си губят времето.Тъпо звучи нали?!
11
0
 
16
 
! Отговори
Мони преди 9 години
11 Ти на полуостров Чукотка ли живееш или в някое пустеещо село? Потърси в най-близкото населено място в някой окръжен град!
10
4
 
18
 
! Отговори
нещастник преди 9 години
Абе къде са тия жени бе? Аз съм на почти 40 и още не съм бил с жена. Всички лъжат че жените били повече от мъжете, а аз където живея на една жена се падат по 10 мъже.
9
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Срещала съм такъв - толкова е задълбочен, че те кара да се чувстваш ***, толкова е директен, че предизвиква неловкост, толкова държи на думата си, че изобщо нищо не обещава... Бегаи, бегаи - вече наближава 50-тте и си е още ергенин. Мерси, на моя био-часовник отдавна му се изчака чакалото...
8
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до 6Добре го рече! И всички жени, когато имат някакъв интерес започват с 'аз не съм, като другите'. Жените никога не казват какво искат, защото не е никак прилично. Много срамно ще е да го признаят.
7
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този тип мъж не се нуждае от съвременна жена.Би си казал:Аз я дупча,Тя ме целува,че и в очите ме гледа
6
10
 
34
 
! Отговори
до 6 преди 9 години
Външния вид е важен, моме но не е всичко. Проблема е, че типа мъж описан в статията е считан за ***. 95% от жените са на принципа "Бий ме, обичам те." ти ще го отречеш, но си е истина.
5
18
 
13
 
! Отговори
Айде бе! преди 9 години
Къде са тия мъже, които не гледат вече външния вид? Аз не съм срещала такива до сега. Ни за приятел ни за гадже. Не съм нито грозна, нито дебела - но все им шарят очите за моделки- чалгарки (които по никакъв начин няма да им пуснат защото нямат пари). После жените им били криви. Не съм срещала до сега мъж, който да не е искал да променя нещо в мен (говоря за външен вид) само и само да си сбъдне фантазиите. Дори на сегашния си приятел му нямам доверие, че като срещне по-хубава няма да ме зареже.
4
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Точно мъж с тези характеристики не чакате и недейте, в 99% от случаите им трябва подобна жена, а те са не по-малка рядкост от мъжете.
3
2
 
11
 
! Отговори
sallaadin преди 9 години
Теди, Драгоева, чакам те!
2
2
 
21
 
! Отговори
тя преди 9 години
Не знам дали ще си заслужава "чакането" ми?
1
5
 
62
 
! Отговори
Бънди преди 9 години
И като срещнат такъв жените казват "аз теахаресвам като приятел". После отиват при някой въздухар и... Абе гледали сте филми за възрастни.