Най-невероятните неща, за които той ви ревнува

Силният пол може да се подразни, ако спортуване по-редовно например
16 дек 2014 22:41, Теодора Драгоева
12
Най-невероятните неща, за които той ви ревнува
Снимка: outnow.ch

Много мъже ревнуват половинката си не от това, че са я видели да флиртува с друг мъж, а от някои нейни действия. Някои представители на силния пол се влудяват от мисълта, че любимата им си има различни хобита и занимания, които са ѝ точно толкова приятни, колкото и времето прекарано с тях.

Един мъж може да изпадне в лошо настроение, да стане раздразнителен и дори да вдигне скандал на нежната си половинка, защото я ревнува от някакви неща, които изглеждат направо абсурдни.

Ето и някои от тези изненадващи причини, предизвикващи ревността на мъжете:

1. Мъжът може да ревнува половинката си, ако тя е започнала да спортува по-редовно.

Ако сте започнали да прекарвате повече време във фитнеса и вече сте постигнали видими резултати от усилията си, вашият любим може и да започне да се дразни. Първо, той няма да е сигурен дали се стараете заради него и второ, ако самият той не е спортна натура, може да започне да се ядосва на факта, че не му посвещавате повече от времето си. Опитайте да го присъедините към вас в спортната зала, ако не искате да ви се цупи.

2. Приятелят ви ревнува, че излизате с приятелките си.

Приятелите на партньора (от същия пол), без значение дали са неговите, или вашите, винаги могат да предизвикат чувство на ревност у другия. Обикновено човек се дразни от идеята, че любимият му може да има други изключително важни хора в живота си, освен собствената му особа.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз бих ревнувал ако се окаже, че детето не е от мен...Т'ва че не се прибира с дни е все тая...Но е важно да е омъжена за пред родители и роднини.
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До БоНякоя Жена много те е наранила.Но, не означава,че трябва да мислиш за убийство.Има много готини Жени!
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те Жените, понеже не ревнуват!
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До БоЗвучиш,като така,като видиш добър човек убий го!
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ревнувам я,но е само с мен и това ме успокоява.Какво да направя,че е харесвана Жена?Освен да се радвам,че имам такава Жена.
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако има постоянно тъпкачи, около Вас, нормално е да ви ревнува.Все пак, има някакви чувства към Вас.Не сте му безразлична.
4
8
 
7
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Ревноста е за малчуганите които още не са се наиграли на големи и яко се млатят с половинките си...нерви-бой и е.бан.Ние зрелите-умни красиви мъже неревнуваме.Да готви-чисти пере както да слуша мъжът си който да е такъв на място с чаша ракия-салата на централно място на масата.Пък че жената кръшнала малко с колегата от работа в колата за 30 минути малко извън града в горичката е нищо ако другото ми е наред.И най важното да е дискретно че с прости жени не ми се живее които се влюбват в непознат
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От всичко ревнуват, дявол да ги вземе, но без тях пък животът ще е труден, а светът ще е тъжен, скучен и студен!
2
0
 
5
 
! Отговори
sallaadin преди 9 години
Теди ...,а Теди ..., Драгоева ... а?!?
1
0
 
12
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 9 години
Ееееееее не е ли обратното ?Ако всяка вечер се връщате след секс и туко-що изкъпан от потта и феромоните на любовницата жената може запчне едни съмнения дали сте били на фитнес?!