През какво преминаваме във всяка нова връзка?

Идва момент, в който тръпката е отминала, розовите очила са свалени
16 дек 2014 22:26, Михаела Лазарова
5
През какво преминаваме  във всяка нова връзка?
Снимка: Outnow.ch

Нова любов, нова връзка, много вълнения, трепети и еуфория. Движим се през събитията така, сякаш не сме част от момента, защото сме в друго измерение. Онзи момент, в който започваме нова любовна връзка, е толкова силно разтърсващ, че и най-красивите думи няма да могат да изразят всичко за него. 

С прилив на окситоцин и още нещо преминаваме през няколко етапа на нашата нова любов. И така всеки път, когато сме влюбени. Вижте кои са етапите. 

Мислим, че той е перфектният партньор и дългоочакваната любов 

Първата стъпка на новата връзка с партньор е тази, в която виждаме само силните и добри страни на половинката. Всъщност недостатъците изобщо не се забелязват, биват умалени, защото мислим, че това е дългоочакваната любов, най-привлекателната личност, която някога сме срещали и най-вече – създадени сме един за друг. 

Всяка песен, която чуем, е асоциирана с него 

Без значение каква е песента, която звучи от радиото в колата, дали текстът носи определен смисъл и кога друг път сме я чули, в нея има нещо, което ни напомня за новата любов. Само ритъмът й е достатъчен, за да потънем за цял ден в любовни мисли. 

Доста лигаво звучи, но това е втората фаза, през която преминаваме във всяка нова връзка. 

Мислим, че го познаваме по-добре от всеки друг досега 

Странното чувство, при което смятаме, че познаваме твърде добре партньора си, е още една заблуда, през която преминават всички влюбени. Въпреки това не спирате да търсите още информация, която може да се окаже скрита за вас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: връзкасекслюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
никога с една! преди 9 години
жените са като маймуните, от клон на клон, понякога по няколко клона защото трурно решашват, а другия клон изглежда тооолкова вълнуващ и ... друг , а през това време те лъжат, че те повече от един клон никога не биха хванали!!! накрая получават каквото си заслужават, но естествено друг им е виновен ... ех жени, красиви и ... красиви ... и лесни
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
През лиглото разбира се !
3
0
 
3
 
! Отговори
Бате Бойко преди 9 години
Жената улови магията, като си хвана за любовник един нагъл *** - бракониер и бензинджия. Едва след проведена терапия по модела 'пътя -> чантата -> хайде за хляб' се установи, че принца на бял кон бил крастава жаба.
2
3
 
6
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Твоят съвет Номер 1 ме плени но ти поставих минус защото е супер наивен с повик на елементаризъм.Гледам 4 плюса са ти сложили и като цяло смятам че БГ е страната на глупаците.Да попитам ЛЮБООФФФТААА как да я консумираме?Като разделяме двойки(съвместно съжителство-брак-деца)?Или викаш товаа не е важно трябва да има любоф пък мноогоо важно че единия е прецакал другия...по твоята логика заради ЛЮБОФФФТА... този другия с забития нож в гърба трябва да каже цитирам-Ти ми е..б..а майката заради нея
1
2
 
11
 
! Отговори
Извод :)) преди 9 години
Влюбвайте се по-често! Тръпка след тръпка - не вир, а океан от радостна еуфория!