Защо не трябва да отлагате раздялата за след празниците

Няколко причини, които ще ви убедят, че не си заслужава да чакате
19 дек 2014 20:31, Теодора Драгоева
29
Защо не трябва да отлагате раздялата за след празниците
Снимка: outnow.ch

Периодът около Коледа и Нова година е може би най-неподходящото време да се разделяте със своята половинка. Все пак празничните дни в края на месец декември винаги се свързват с приповдигнат дух, романтика и доза сантименталност. А и кой иска да бъде сам, когато всички други са със своите партньори?

Въпреки всички тези факти, ако имате желание да се разделите с гаджето си, то по-добре не отлагайте момента. Има няколко причини, които ще ви убедят. Дори да ви се струва малко грубо и не на място – ако моментът на раздяла е дошъл, не бива да го отлагате за предстоящата година.

Ето защо:

1. Вашата половинка може да се почувства дори по-предадена.

Представете си само как отлагате важния разговор, прекарвате с вече не толкова любимия си човек коледните и новогодишните празници, всичко е прекрасно и в един момент му съобщавате, че искате да се разделите. Не ви ли се струва много нечестно и подло? Или поне такова би било в очите на вашия партньор. Освен това вие самите ще се чувствате ли добре да се преструвате през цялото това време?

2. Няма да ви се наложи да купувате подарък за някого, когото със сигурност няма да виждате в следващите месеци.

В тези моменти едва ли искате да мислите точно за пари, но материалната гледна точка е само един малък плюс, който да ви убеди, че няма нищо лошо да се разделите с някого по време на празниците. По този начин ще си спестите даването на определена сума пари, която иначе може да използвате за себе си или за по-хубав подарък за някой свой близък.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
3
 
! Отговори
22 преди 9 години
Пример дай за угаждане, че да те разбера. Много си ми елементарна и се опитвам да разбера дали нещо не пропускам. Не може да има ***.... Не, че не може, ама пък и да се правят на компетентни и да ръсят тъпизмите си за любов и обичане и да го приравняват на ...угода... малко не мога да трая таквиЗ.
16
3
 
5
 
! Отговори
19 преди 9 години
Колкото повече Ви обичат, толкова повече Ви угаждат? А, ако не може да Ви се угажда вече, това означава ли, че е спряло обичането? Това ли Ви е критерия, за да се почувствате важна? ДА ви угаждат?! Разбирам угаждането, като нещо, което идва след прищявка. Така ли е? Значи вие си имате прищевки, сиреч обяснявате какво искате нон стоп и ако ви угаждат, значи ви обичат, ако не ви угаждат не ви обичат!? Каква тъпанарка! Понякога нямам никакво възпитание за жени-мишки! Поздрави от една принцеса!!!
15
1
 
3
 
! Отговори
14 преди 9 години
Всъщност 2, зад това "Ако остана с вас и продъжи да ви обича, значи е свястна жена и става за сериозна работа." търси свястна жена за сериозна работа. Най-вероятно става въпрос за робиня в публичен дом или жена за всеобща употреба. За какво друго да му е такава, която "да продължи да го обича" освен да му работи за без пари?
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На 11 исках да сложа плюс, но по невнимание написах минус - да не се зачита.Много ми се доспа, затова сбърках. Лека нощ на всички.
13
1
 
3
 
! Отговори
13 преди 9 години
Жалко, че очаквате някой (приятелят ви) да ви угажда на прищевките. Хванете си господинът зад номер 2. Той явно има опит. В средите на *** явно формулата "използване - прищевки" e синоним на любов. Затова идея си нямат какво е принц....
12
1
 
7
 
! Отговори
До 2 преди 9 години
Ти грешиш.Ако при тези условия остане при теб, значи или е без достойнство, или си е направила някаква сметка.С човек без достойнство не е приятно да се живее - и пред други хора ще се държи мижитурски и ще те излага. Сметкаджийката пък ще те предаде без капчица милост и без да й мигне окото.Написаното в коментар 1 също не е редно. Само безчувствен егоист може така да губи времето на някое момиче. Ако е умна, тя наистина ще си тръгне от теб, но ще намери начин да ти го върне тъпкано.
11
2
 
3
 
! Отговори
10 преди 9 години
Ето, прекрасен коментар, който показва какъв никаквец си. Мъжът Принц не е мъжът, който угажда на прищевки, но няма да ти отварям очите. Нека някоя сляпа играчка, която те лъже да ти го отвори.
10
4
 
2
 
! Отговори
7 преди 9 години
Случаят, който описвам е за жените слонове, които владеят мъжът *** - мишка, който си мисли, че като я е използвал и тя е останала с него, е с него защото го обича и мълчи или хвърля баластра от думи, които не мисли. Не можеш да вярваш на жена, която си използвал и пренебрегвал. Колко си ***, момче... Тест за *** има ли? Преструва се идеално, защото е жената слон, а жената слон стъпва по ***, но винаги очите и гледат високо високо. Колко *** си момче, колко си ***....
9
4
 
5
 
! Отговори
А преди 9 години
Когато наистина се появи някой стойностен мъж и обърне 10 грама внимание на малката пепеляшка, тя се самозабравя, скача му на врата и се мисли за принцеса. Започват се хиляди неизпълними прищевки, ТОЙ никога не е достатъчно добър за НЕЯ. ТЯ винаги иска повече, нещо все не и стига. Ако и подари луната, тя иска слънцето, ако и сваля звезди, малката парцалана иска Юпитер. Накрая на НЕГО му писва и и бие шута :)
8
1
 
3
 
! Отговори
7 преди 9 години
За използвачи, тарикати и ***, принцът винаги идва. Друг е въпросът, че пренебрегваните им жени, които са били в ръцете на принцовете и са били използвани от боклукчиите мълчат и заблудените боклукчии никога не разбират как са излезли от ума, душата и сърцето на тестовите жени, в които влизайки телесно са вярвали, че уж владеят. *** работа, но как да убедиш боклукчия, който мисли, че жените са *** за използване да види през очите на принц? Не можеш. Обаче сърцето разпознава принца.
7
3
 
0
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Значи нещатата са много СЕРИОЗНИ!Аз като зодия Близнаци с асцендент Дева съм мамата си тракам като ДИАПАЗОН на зодии и планети!Давам пълна свобода на човека до мен...ноооо...гледам тя дали ще разбере че това е отговорност а не ДАДЕНОСТ С ХИХО-ХАХО и НЕОРЕНТИРАНИ ДВИЖЕНИЯ спрямо ЖИВОТА КОЙТО Е БОРБА-БОРБА И ПАК БОРБА.Малко ПОДЦЕНЯВАНЕ НА СЪБИТИЯ-ХОРА И СИ ИЗВЪН БОРДА!Така че с мен МОЖЕ СУПЕР ЖИВОТ СТИГА ДА СИ УМЕН НА МЯСТО И ДА УВАЖАВАШ МОЕТО БЕЗЦЕННО-АЗ-КОЕТО МЕ ПРАВИ С ИМЕ БАТЕ БОРЕ НА 6!
6
2
 
8
 
! Отговори
А преди 9 години
ТОЙ мъжът (или така нареченият ПРИНЦ) който всяка парцалана чака (но така и не дочаква) никога не идва. ТЯ цял живот го чака докато накрая одъртее и разбира че не е прицеса, че не е манекенка и че е една най-обкновенна сервитьорка със сприхав нрав. Очакванята спадат и се хваща с първият срещтнат. И после цял живот мрънка че: "Не случих на мъж". Но и той не може да я изтърпи, постоянните и настроения и изисквания. Какво е виновен ТОЙ че тя е мишка, която иска да бъде слон.
5
0
 
5
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Толкова много пишете а нищо неказвате.Докато ви схвана НИЩО-ПИСАНЕТО с приятелите(3 на брой)изпихме 4 оки червено домашно вино!Истината е само при бате Боре-зодия Близнаци асцендент Дева два пъти планета Меркурий а именно-ХОРАТА СМЕ ГРЕШНИ И СМЕ ТОЛКОВА ДОЛНИ ЧЕ ЗАТОВА И СЕ ЖЕНИМ ИЛИ ЖИВЕЕМ ЗАЕДНО С ПРИЯТЕЛКА(ПРИЯТЕЛ)ЗА ДА МОЖЕ ЕДИНИЯ ДА ПРЕЦАКА ДРУГИЯ!АКО ТОЗИ ДРУГИЯ Е НАИВЕН *** ЧАКАЩ САМО НА ЕФИРНИ ДУМИ И ЛОЯЛНОСТ ТИП ЛЮБОВ ОТ ДРУГИЯ Е СМЪРТНИК-БЕСЕНЕ НА КРУША ИЛИ СКОК ОТ АСПАРУХОВИЯ
4
3
 
6
 
! Отговори
2 преди 9 години
И кое да обича точно в теб, а боклуко? Това, че си я използвал? Четеш ли се само колко си ***? Дали го осъзнаваш? Дали осъзнаваш на кое собствено твое поведение си ръкопляскаш? Не може да си толкова ***. Какво всъщност задържаш до себе си? Жена, която си пренебрегвал и си използвал? Ти, сериозно ли вярваш, че тя, че ТЯ наистина е с теб и ОБИЧА теб, използвача, а не ти го връща тъпкано, докато...той дойде? Много си ***, момче. Много.
3
5
 
5
 
! Отговори
И преди 9 години
И в момента, в който в живота й се появи Истинският Жив Обичащ Мъж ще те зареже или поне ще те изхвърли от мислите и душата си като гнусно ***, каквото всъщност си. Защото Той идва. Той винаги идва и това, че тя може да остане видимо и с теб е само и единствено от съжаление към тъпата ти особа или още по-лошо, за да те използва така както само ти можеш. Ти ще се останеш ***. Той ще бъде в сърцето й до последния й дъх. Колко е жалко, нали *** гнусен? Колко е хубаво да живееш в илюзии?!
2
7
 
5
 
! Отговори
А преди 9 години
Най-добрият тест който можете да приложите на една жена е следния:Дръжте се с нея отвратително, не правете нищо за нея, никакви подаръци, никакви глезотии. Само я използвайте.Ако си тръгне значи не ви е обичала достатъчно и не си е заслужавала.Така и така не е била стока.Ако остана с вас и продъжи да ви обича, значи е свястна жена и става за сериозна работа.
1
4
 
6
 
! Отговори
А преди 9 години
Не е нужно да я разкарвате, но не живейте с нея и в НИКАКЪВ НКАКАЪВ случай не се женете за нея. Дръжте си я на Stand-By така и така няма какво да губите, нищо не ви струва. И си правете кефа, излизайте си, парти, и се виждайте с други жени (ако ви е кеф). В най-лошия случай тя сама ще си тръгне.