Какво е да имате връзка с мъж Везни

Кои са отличителните характеристики на тази зодия
24 дек 2014 22:21, Теодора Драгоева
10
Какво е да имате връзка с мъж Везни
Хю Джакман; Снимка: August Man

Ако в живота си имате или искате да имате мъж Везни, трябва да знаете няколко определени неща за тази зодия. Като всеки друг зодиакален знак и Везните се отличават с определени качества – положителни и отрицателни, с които би било хубаво да се запознаете по-добре. В случай, че желаете да се борите за сърцето на мъж Везни, тази статия определено ще ви насочи в правилната посока.
На първо място трябва да сте наясно, че мъжете с тази зодия са дипломатични, добри, идеалисти и гостоприемни. От друга страна понякога те се проявяват като повърхностни, нерешителни и ненадеждни. Иначе мъжът Везни има отлични инстинкти и интуиция, макар че не им се доверява толкова често.

Понякога хората смятат за представителите на зодия Везни, че са мързеливи, но това не е точно така – просто те могат да се задоволяват с това, което идва по пътя им. Те не искат нищо толкова отчаяно, за да се борят с всички сили за него. Единственият път, в който мъжът Везни ще „преобърне света“ е, когато чувства, че спрямо него има извършена някаква несправедливост.

Везните често се съобразяват прекалено много с другите и пренебрегват самите себе си – просто те не желаят да нараняват чувствата на никого. Те често взимат решенията по-трудно, чувстват се несигурни и страдат от липса на самочувствие. Търсят сигурността, спокойствието и липсващото им у другите хора. Мъжете с тази зодия се нуждаят от любов и одобрение.

Любовни отношения с мъж Везни:
Той е много популярен сред жените, тъй като е чаровен, хармоничен и се отнася чудесно с представителките на нежния пол. Характерното за Везните е, че те могат да видят света през очите на другия човек. Те често използват именно това свое качество, което повечето пъти им донася успех.
Мъжете Везни сякаш постоянно са в търсене на перфектната жена, макар че такава не съществува. Най-доброто, което може да направите, за да се доближите до съвършенството, е да умеете да ги цените и понякога дори да им показвате страхопочитание към тяхната личност.

Още по темата можете да  прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
Ха ха ха, №4, преди 9 години
Ти можеш ли да броиш?1 е написал(а) за ТРИМА човека от зодия "Везни". На характера на един от тях дава висока оценка.2 е написал(а) за ЕДИН представител на тази зодия.Само 3 прави обобщения на базата на наблюденията си върху мъже и жени "Везни", но отбелязва, че има предвид ТЕЗИ, КОИТО ПОЗНАВА.
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не че вярвам много на хороскопи, но при положение че зодиите са 13 и като се добави липсващата змиеносец от 30 ноември до 19 декември, това означава че всички останали зодии трябва да се преизчислят, защото просто не са верни, та не знам как може още да има хора, които да вярват на тея глупости :)
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Pylni gluposti... horata sa raznoobrazni i hora s takiva cherti v haraktera ima vyv vsichki zodii...
7
0
 
4
 
! Отговори
от 2 до 4 преди 9 години
Ако прочетеш внимателно написаното от мен,ще видиш,че не се отнася за всички от зодията !
6
0
 
9
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 9 години
Питата ли ме как ги балансирам !?... всяка иска целия шпек до каламбаците и душата в рая!
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонименаз също,прав сте!
4
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 1,2 и 3-явно сте доста ограничени щом успяхте да зачеркнете 1/12-та от хората
3
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Правилно сте писали. Това не са мъже. Там е трагедия, защото не знаят какво искат. И са склонни жените им да са им патерица в живота, а те нищо да не правят. Жените Везни са същите. И не познавам жена Везни, която да работи.
2
4
 
2
 
! Отговори
колегааа преди 9 години
Имам колежка,чийто мъж е везни.Кьосав и много добър.Прекалено добър.Тя си го командва както си знае.Дори не спят в едно легло.Взела го е за мъж,а той адската чайка.Само се хили,мълчалив,интроверт,.... сигурно има и истински мъже от зодията,но този не е ! Определено !
1
0
 
7
 
! Отговори
Описаният по-горе преди 9 години
характер имаше мой близък роднина от зодия Везни, Бог да го прости. Какъв е бил в интимните си отношения, не знам.Други двама - те са мои познати и са ми връстници, са също от зодия Везни, но са съвсем други по характер. Най-точното определение за тях е "безскрупулни егоисти", но не мога да не отбележа, че и двамата следваха висше, а после започнаха служебните си кариери в сфери, в които бащите им са някакви шефове, а покойният ми родственик е постигнал всичко сам. Дали това е от значение?