Защо трябва да внимавате с любовта от пръв поглед

Завладени сте от емоции, които могат да ви подведат
29 яну 2015 23:00, Теодора Драгоева
55
Защо трябва да внимавате с любовта от пръв поглед
Снимка: outnow.ch

Ние, съвременните хора, живеем в забързан свят и все се състезаваме с времето.

Ставаме и все по-нетърпеливи, искаме всичко да ни се случи веднага. Такива започват да стават и очакванията ни за любовта. Все повече млади хора действат импулсивно и прибързано спрямо другия пол и считат, че любовта от пръв поглед е повече от перфектна.

Но тя не е и затова не трябва да бързате да се обвързвате сериозно с човек, когото не познавате добре.

Ето и защо това е така:

1. Не разполагате с време да тествате характерите си.

Ако наскоро сте се впуснали в нова връзка и вече виждате бъдещето си с този човек, то вие сте на прага да направите голяма грешка. Не бързайте да се сгодявате или сключвате брак с човек, когото не сте опознали достатъчно добре. Семейство се гради с партньор, чиито вътрешни качества наистина цените. Лесно е да се оставите външният вид на този човек да ви омагьоса, но имайте предвид, че след време ще спрете да забелязвате „фасадата му“ и ако той не ви допада като човек, нещата между вас няма да се получат.

2. Завладени сте от емоции, които могат да ви подведат.

Влюбването от пръв поглед е по-скоро прилив на силно физическо привличане. Ако летите на крилете на щастието покрай новия си любим, оставете се по-дълго на тези прекрасни емоции, преди да се решите на някакви по-сериозни действия. Изчакайте известно време здравият ви разум да се възвърне и едва тогава взимайте решения за бъдещето си с този човек. Иначе рискувате да вземете погрешно решение, базирано на емоции, а не на логика.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
1
 
! Отговори
Тука има, тука нема! преди 9 години
Дали има любов или няма всеки сам ще си отговори за себе си. Проблемът е, че отдаваме прекалено голямо значение на това "чувство". Като погледна хората около мен(а и това, което на мен ми се е случило) си давам сметка , че много голяма част от помията, в която тънем е именно от "любов???". Дори и да няма любов, има неща като достойнство, воля, сила на духа и уважение, които са много по - значими!Лека вечер на всички!:)
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До13Ти...никога през целия си съзнателн живот не си изпитвал,това уникално чувство.Знаеш ли защо?Защото не си толкова чувствен и не можеш да изпитаваш чувства с душата си и от сърце.Да усещаш с кожата си и с всяка частичка от човешкото си тяло.Всеки може да ***.Колко грозно звучи.Любовта от пръв поглед е чувство!А ти не можеш да чувстваш! Това означава,че не можеш и да Обичаш.Хора,които го могат това и са го изпитвали това върховно усещане.Обичат много!С душата си!Със сърцето си!
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хубаво чувство е, но вторият поглед е по-верен. И по-важен.
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Целия си в сърца.Имаш сърца в този момент в петите в колената в гърдите в душата.И се тресеш не знаеш къде си с кого си.Щеш това никога да не свършва,но се притесняваш от факта ,че за момента се държиш ужасно глупавяо.Какво да направиш,като е толкова силно и не можеш да го контролираш.Не щеш да се контролираш,защото това върховно усещане не щеш никога да свършва.Никога!
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много си последователен.Веднъж,за първи път в живота си и Купидон те застрелва право в сърцето.Уникално!Огън и жупел!Не 20-50 пъти.Само един път.За първи път през живота си виждаш този/тази човек и ти се случва уникалното изпепеляващо чувство.Онемяваш не знаеш каво да кажеш да направиш.Сърцето ти е на 560оборота.Целия трепериш и е толкова силно,че не можеш да се овладееш.Уникално усещано...,уникално,върховно!!!
6
2
 
4
 
! Отговори
УБЕДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Едно време, затъвах в емоциите си. Сега си гоня целите.Толкоз.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не искам да спирам да внимавам.Това чувство е върховно.Желая да ми се случва.Не! При,това чувство не са необходими градуси,алкохоли и прочие.Това е....това нещо...уникално.
4
1
 
12
 
! Отговори
Дедо Шмърк преди 9 години
Това с първия поглед е заболяване което се лекува като се вгледаш внимателно втори път!
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това влюбване не е като, онова.Това усещане не се описва с думи.Това чувство се изпитва.И няма общо с набутването отзад.
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защото може да ви го набутат отзад за първи път.
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой не е изпитал, това велико и изпепеляващо чувство нищо не знае.Няма, такава велика сила и такова уникално чувство!