Няколко женски трика за забавяне на еякулацията

Издърпайте тестисите му
25 фев 2015 23:00, Михаела Лазарова
54
Няколко женски трика за забавяне на еякулацията
Снимка: Outnow.ch

Издръжливостта на мъжете в леглото винаги е била особено важна тема. Не всички мъже могат да се похвалят с маратонски способности в интимен план, а пък има и много обстоятелства, които пречат на перфектното представяне всеки път. 

Жените могат да помогнат, вместо да се оплакват. Има някои неща, с които бихте могли да подпомогнете половинката си и да удължите удоволствието. Вижте как! 

Добавете тиква в менюто му 

Много хора не знаят, но тиквата е мощен афродизиак. Тя засилва мъжкото либидо и спомага за удължаване на сексуалния акт. 

Тиквените семки пък имат свойството да повишават либидото с около 40%. Те играят важна роля и при кръвоснабдяването на половите органи, което е важно за ерекцията. 

Издърпайте тестисите му 

Единственото, за което трябва да внимавате, е да не нараните мъжа си. Знаем, че тестисите са особено чувствителна зона от мъжкото тяло. Те са богато снабдени с плътна мрежа от нерви и лесно може да прекрачите границата на болката. 

Вие познавате добре партньора си и знаете какви звуци издава и какви изражения прави, преди да еякулира. Затова издебнете момента точно преди това да се случи и издърпайте тестисите му леко. Този акт ще прекъсне процеса на еякулация.

 Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още по темата: секслюбовсекс пози
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.