Как да омаете родителите на любимата си

Основните правила, които трябва да спазвате, ако искате да минете теста
27 фев 2015 23:00, Теодора Драгоева
49
Как да омаете родителите на любимата си
Снимка: outnow.ch

Срещата с родителите на вашата приятелка може да бъде стресиращо изживяване. Вероятно искате да спечелите одобрението и симпатиите им, но винаги има шанс да се издъните. Няма как да предвидите какво точно ще се случи на семейната сбирка, ала това не пречи да се подготвите и да дадете най-доброто от себе си.

Ето и какво да направите:

Напишете си домашното

Разпитайте приятелката си за нейното семейство. Нека ви предупреди за какво е по-добре да си мълчите и какви са хобитата и интересите на нейните родители, за да може да се включите умело в разговора и да им обърнете адекватно лично внимание.

Бъдете уверени

Дори нервите ви да са опънати, не се дръжте като учени на първа среща. Отговаряйте внимателно на въпросите им и заобикаляйте по-неудобните теми с финес. Покажете им ясно какви са намеренията ви спрямо тяхната дъщеря и не се обиждайте от извънредното им любопитство. Проявете търпение.

Облечете се подходящо

Не се панирайте и не тичайте да си купувате смокинг. Достатъчно е да оставите анцуга и маратонките у дома и да заложите на спортно-елегантния стил, в който обаче да се чувствате удобно. Не забравяйте и личната хигиена! Обръснете се, вземете си душ, почистете ноктите си и сложете парфюм. Външният вид е важен за първото впечатление.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
до 43 и 44Не си ме разбрал/а.Мързи ме да обяснявам в момента. Само ще вметна, че любов не се прави. Тя се изживява. Срещнеш ли я, даже няма нужда да я развиваш... спомняш си я и я изживяваш с най-хубавите й краски. Тези, които не си могъл да изпиташ преди. Не ми се занимава сега да пиша, а и няма смисъл.
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сори, предният ми коментар беше за 33, не 38.
22
0
 
2
 
! Отговори
до 38 преди 9 години
Драга ===, ако наистина приемаш правенето на любов като равносилно на правенето на секс, истински те съжалявам. Любов се прави като изненадаш приятно човека до теб с нещо, което той/тя истински обича. Като помогнеш да разреши проблем, като подкрепяш в труден момент, като показваш уважение дори тогава, когато не си съгласен или той/тя те наранява. Като Се прибереш вкъщи, целунеш я и я попиташ как е, как е бил деня й. Правенето на секс си е просто правене на секс. А ти си жалка да разсъждаваш така
21
0
 
1
 
! Отговори
Hahaha преди 9 години
Do Aeon: Aeone naigral si se s nqkoq ot makedonskiq krai ti mai :D
20
0
 
5
 
! Отговори
Aeon преди 9 години
За да те харесат родителите на гаджето, трябва да имаш $ :) Казвам го от личен опит. Мен в началото не ме харесаха, въпреки че никога не съм се държал грубо и невъзпитано, нито съм им противоречил или налагал по някакъв начин, а те правиха точно обратното. Дори настройваха приятелката ми срещу мен, понеже тогава нямах париГодини по-късно създадох собствена фирма и тогава те започнаха да ме "възприемат" само дето никога няма да ми станат мили, понеже са абсолютни кравари-материалисти !
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така ги омая че брат му си пада по нея и свекъра (баща му) също.Нали....,не желаете това?Въпроса вие да сте ок.
18
0
 
1
 
! Отговори
Кратун преди 9 години
Ако сте трети или следващ поред, няма смисъл да се стараете. Не можете да ги омаете с нищо. Ще ви гледат като поредния пътник дошъл отдалеч и за малко.
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ок.:-)))). Щом е била.
16
2
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
Спокойна беше. Даже много.
15
0
 
9
 
! Отговори
Към младите преди 9 години
Еми как - то горе-долу е ясно как:1. Държиш се сериозно, говориш по-малко, слушаш повече2. Даваш да се разбере, че поемаш някаква отговорност във връзката си с момичето, демек ясно ти е, че семейството трябва да се храни3. Отиваш с реалистични очаквания - не очаквай баща й да те хареса веднага. Никой баща не се кефи на някой, който ХХХХХХ дъшеря му. Ще му трябва известно време4. Колкото и да е яка тъщата не я оглеждай. От тук следва и 5:5. Най-добре не пий алкохол или ако пиеш - една чаша.
14
2
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
И като почнат такива кретеноиди да пишат ПРАВЕТЕ ЛЮБОВ? Това да не ти е баница,че да вземеш мляко, яйца и кори и да става ей така?! Цвъкането и клатенето за гнидите също е любов! Това за тях е обяснението за любов. Аре стига умозаключения и простоНатрапвания кое е смисъла! Смисълът на живота е живот със смисъл. Всеки сам знае какъв е за него. Челядта няма нищо общо, просто е КЛИШЕТО! И знаеш ли кво? Не всеки намира Любов! Виж клатене - предлага се на всеки ъгъл, във всеки сайт с всеки ***!
13
3
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
34, извинявай, ама да оди да...рупаш салатата. Децата били смисълът? А тези, които нямат деца да не би да са безсмислени?! Ами да вземат да се гръмнат скоропостижно, а? Защо се раждат тези хорица, като не са изцвъкали едно две три отрочета? Пълна загуба на ДНК? Значи писна ми от *** и клишета, честно ти го пиша! Затва се дразня на ето такива коментари като твоя! АМАН!
12
2
 
3
 
! Отговори
=== преди 9 години
Аха... човек със "силни чувства", който иска "да клати тъщата"? Я, бягай бе.... Това е един чист недоклатеник. Нищо повече.
11
3
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
30, ако ръсиш думи към мен, аз съм изключително интелигентно същество и когато общувам с живо същество се опитвам да уча. И от най-големия ***. Тук сипя. Нищо повече. Ако някой се обижда това не е мой проблем и не ме засяга, не ме товари, не ме вълнува, не предизвиква в мен абсолютно нищо. Чувства и мисли при жив има само ако той чувства и мисли. Глас, очи, дишане, мимика, реакция на тялото, интуиция, живот. Тук, всички са умрели. Роботи. И аз съм робот. Така, че не ме занимавай с глупости..
10
1
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
А аз, съвсем откровено, с цялата си душа, без ни буква ирония, те подкрепям! Желая най-искрено да достигнеш до най-възможната за теб форма на клатене така, че да постигнеш максимумът, на който си способен/на. Всеки трябва да умее да постига целите, за които е дошъл. Някои са тук за клатене, други за друго. Обобщавам го с лесно смилаемата за теб дума: "неклатене". Лесно е. Ще клатели тъщата? Аз дали мога да изклатя свекъра си?! Е+ати ***!!!!
9
2
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
24, аз не се "клатя" и не "ме клатят" запъртъко... Знаеш ли, научих се да избягвам да обяснявам на по-нисши какво се случва при по-висшите.Няма нужда. Насладете се на клатенето си. Малките радости в живота ви. Не ти трябва да знаеш повече. Наистина не ти е нужно. Гледай там топки, мъжки членове, женски химени, усти, каквото ти е нужно да си щастлив. Не ти трябва друго. Съсредоточи се върху наличното и стани най-добър в това. Кожи, клатенета и както го наричаш. Лесно е. Можеш!
8
1
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
21, задай си въпроса правилно. Пишеш несъсредоточено. Фокусирай се.
7
1
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
До 20Може. Недораслите, нисшите и недоклатените разсъждават точно като теб. Не е грешно. Приемай го и се клати. Смъртта не настъпва, когато спреш да се клатиш или да клатиш. Смъртта настъпва, когато такива като теб вдянат, че клатенето не същото като разтърсването в душата или като чукът в сърцето, но спокойно...дръж се и се клати. Рано или късно ще вденеш за ко иде реч.
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прасе са взема да яде,зет са взема да е*е.Народна поговорка
5
0
 
0
 
! Отговори
ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До Анонимен14Това е просто спомен.Ще клати и дъщерята, и всеки, който се налага, дреме му за възпитание и ценности. Но това е чужд, а не моят живот!А доколко съм интелигентен, безразлично ми е. Лека нощ!