Знаци, че той може да не е най-добрият избор

Без интимност отдалечаването е почти сигурно
28 фев 2015 22:41, Михаела Лазарова
14
Знаци, че той може да не е най-добрият избор
Снимка: Outnow.ch

Ако сте в началото на една връзка и усещате силно привличане помежду си, вероятно смятате, че сте родени един за друг. Но привличането, усещането за щастие в компанията на възлюбения, пеперудите в корема и страстта не определят качеството на една връзка. 

Има много неща, които подсказват, че връзката не би издържала проверката на времето. Ако някои от следните обстоятелства важат и за вашата връзка, тогава може би трябва да се позамислите дали има смисъл да я продължавате. 

Различен социален статус 

В много романтични филми се случва така, че хора от различни социални прослойки се влюбват до полуда. В истинския живот, разбира се, това не е невъзможно, но в повечето случаи крие редица препятствия, които не всички хора успяват да преодолеят. 

Различен етап от живота 

Често под различен етап от живота се има предвид възрастта. Ако възрастовата граница е прекалено голяма, това крие изключително много рискове за разминаване в желанията, разбиранията, интересите и плановете за бъдещето.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: браксемействолюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
3
 
! Отговори
Сандо, Сандо! преди 9 години
Писал си тук, че обичаш да си пийваш. Въпросът е да не прекаляваш.Имаме в компанията един наистина хубав, остроумен пич, всяка жена лудва по него. Години наред се славеше като полов атлет, но е "атлет" и с чашката.През последните няколко години, като пийне и стане откровен, започна да споделя "Вече рядко го вдигам". Консултирал се с лекар и получил съвет да ограничи пиенето и то да го ограничи доста. Появиха се проблеми и със сърцето му, а е още млад.Да не би и при теб случаят да е такъв?
9
1
 
4
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
тя е гола а на мен не ми става ... защо си го причиняваме и как въобще се стигна да сме голи ?!?!?
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нормален коментар от жени на 8 и 9.Жалко,че са малко вече истинските хора.
7
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като нямате възможности, целете се според чергата. Спрете да бягате след жени, който не са от вашата категория и всичко ще наред. Хубавата и умна жена си знае цената и съответно има и изисквания. Същото се отнася и за мъжете. Всеки иска до себе си мила, умна и красива жена, но не всеки я заслужава.
6
5
 
11
 
! Отговори
Paco-Loco преди 9 години
Колкото и да си красив нямаш ли солидна професия си изгубена душа,живеем във мега хипер материален свят и на първо място хубавите жени гледат парите,ако и ще и мъжа и да е като слон.Една жена с която имах отношения ми каза преди време,да харесвам те много,красив си но нямам бъдеще с тебе,и е права не мога да я виня със една заплата какво да и дам.Временни бройки през лятото и някой *** който да изневери на мъжа си и това е.
5
3
 
17
 
! Отговори
Paco-Loco преди 9 години
Всичко е до парите и професията имаш ли доходна работа и ще имаш готина мадама,като бях ученик бъзикахме зубрачите и им се смеехме а ние се правихме на катили ходим по залите кой карате кой фитнес все мъжки спортове,да докато си тийнейджур това се харесва на жените,но като влезеш в зряла възраст важен е ума и кариерата,и тези момчета които ги бъзикахме си имат солидна професия и много красиви жени въпреки че са същите образи на вид даже и по големи,на скоро видях двама от тях.
4
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей, големи сметкаджийки са това жените - любовта няма значение, важното е сметката да излиза!
3
3
 
7
 
! Отговори
ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Бля-бля-бля-булшит!
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не!
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да.