Любовен хороскоп за 2 – 8 март 2015

Страст и конфликти в сектора на любовта
4
Любовен хороскоп за 2 – 8 март 2015
Снимка: freeimages.com

През тази седмица любовта ще бъде малко „разхвърляна“. От една страна ще има много силни емоции и перспектива за нова любов, от друга – конфликтни и заплетени ситуации. Ето какво ви очаква в сектора на любовта за първата седмица на март според астрологията. 

Овен 

В първата седмица на март Овните могат да очакват добри романтични перспективи. Обвързаните имат шанс да заздравят връзката си. За тези от вас, които търсят нова любов, вторник и сряда са благоприятни дни за неочаквани запознанства. 

Очаква ви любовна тръпка, която може да се окаже малко сложна. Пригответе се да правите любов, но и война, ако искате наистина да имате някой до себе си. 

Телец 

Недотам романтична ще бъде седмицата за обвързаните Телци. Има вероятност да попаднете в ситуация, в която доверието между вас и любимия човек ще бъде изложено на съмнение. Ако има някакъв проблем, разрешете го и не премълчавайте, защото последствията няма да са благоприятни. 

Близнаци 

Раздвижване в сектора на любовта ще има и за Близнаците. Мислете добре преди да предприемете действия относно някой, който ви е приятел и за който се колебаете дали да не бъде вашата нова половинка. 

Някои от вас може да бъдат заплетени и в любовен триъгълник. Не споделяйте с приятели вашите преживявания, за да не станете обект на клюки.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като работите,толкова много възможно е да ви поревнуват повечко.Малко романтиката и страста ще отстъпят място на ревността.Но,чувствата,като са по силни ще се оправят нещата.
1
1
 
4
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Ние влагаме...вечност в любовта;такава...грешка,жените не правят.Анатол Франс