Кино героините, които практикуват професии-мечта

Вижте на кои кино персонажи завиждат повечето дами
0
Кино героините, които практикуват професии-мечта
Снимка: outnow.ch

Не е тайна, че жените управляват света, особено във филмите. Често в кино лентите дамите са красиви, щастливи, успешни и упражняват власт.

Тези филмови образи вдъхновяват надеждите за кариера на много жени по света. Представителките на нежния пол се нуждаят от подобен модел за подражание, въпреки че той често си остава само мечти, но пък какви!

Ето и най-вдъхновяващите успешни жени от големия екран:

1. Ел Уудс "Професия: блондинка"
Ел изглежда красива, но глуповата блондинка и въпреки това отива да учи право в престижен университет. Към края на филма те се превръща в успешен адвокат с ясни цели в кариерата. Тя е смела, дръзка, има самочувствие и крие интелект под сексапилната си външност.

2. Кейт Холбрук, "Майка под наем"

В този филм, Тина Фей играе изпълнителен директор на голяма компания за здравословни храни. Тя има забързан график, но изглежда не ѝ е трудно да се оправя в корпоративния свят. Освен това, когато се оказва, че не може да си роди бебе - тя намира кой да ѝ го роди, тъй като е достатъчно оправна и има решение за всеки проблем.

3. Анди Сакс, "Дяволът носи Прада"

Анди успява да се справи с взискателната си шефка и да си осигури мечтаната професия на моден журналист. Тя е кариеристка, която обаче има и други ценности в живота и знае, че успехът няма стойност, ако няма с кого да го споделиш.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари