Най-наивните зодии. Коли ли са те?

Всеки от нас си има своите личностни характеристики
21
Най-наивните зодии. Коли ли са те?
Снимка: freeimages.com

Всеки от нас има своите личностни характеристики. Те са съвкупност от отделни подробности, но не бива да забравяме, че според астрологията, зодиакалният знак, под който сме родени, също оказва влияние върху личността ни. 

Така например някои са страстни в любовта, други са по-проницателни, трети обичат флирта и изневерите, а има и такива, които лесно попадат в капана на измамата. 

Вижте кои 3 зодии са най-податливи на измами. 

Телец

Телците често обичат самотата и времето, в което могат да бъдат сами със себе си, разсъждавайки върху живота около тях. Когато става въпрос за материални блага, пари, даване на заеми, покупки, инвестиране в бизнес, Телците са изключително внимателни, защото те ценят стойността им. 

Но появили се насреща им любов, те са в състояние да похарчат много средства, за да спечелят нечие сърце. В това отношение те са лесни за манипулация. Но родените под знака на Телец се учат от опита или поне така мислят до следващия път.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КоЛи ли са те?! А, днес.бг?!! КоЛи ли са тези зодии?
14
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Зодиите говорят само едно - че сте суеверни ***.
13
0
 
5
 
! Отговори
ИмаНещоВярно(Продълж преди 9 години
След близо 5-годишна връзка с младия наивен хубавец от зодия "Риби", к/вата се запозна с овдовял, бездетен дядка с два апартамента и нагло разкара младия наивник. Разбира се, не му издейства назначение- това не беше по силите й. Тя работеше в онази престижна институция само защото беше една от любовниците на един от шефовете там. Малко по-късно се омъжи за дядката и кльопна двата му апартамента.
12
1
 
4
 
! Отговори
ИмаНещоВярно(Продълж преди 9 години
Знам и един хубавец "Риби". Няколко години след като завърши висше, случайно се запозна с една 7-8 г. по-възрастна от него, известна с лекото си поведение, но точно по този начин се беше уредил на работа в солидна институция, макар и като дребна риба. Подлъга го, че ще намери начин да назначат и него там. Така го направи свой любовник и цицаше почти цялата му заплата. Той е единствен син и техните бяха съгласни неговата заплата да му е за "джоб харчлък". След близо 5 год. "доене" (Продълж.)
11
0
 
5
 
! Отговори
ИмаНещоВярно(Продълж преди 9 години
Познавах възрастен мъж "Везни" - интелигентен, възпитан човек от "старата школа". Беше един от малкото мъже, в чието поведение имаше нещо, което може да се определи като рицарска доблест. Неколкоратно се оказа подведен и губещ само заради това, че очакваше от други хора да удържат на дадена дума така, както го правеше самият той. Веднъж така го подведе негов приятел; втори път - собствената му съпруга, с цел да облагодетелства брат й; трети път - едни простовати хорица, на които той беше помагал
10
1
 
5
 
! Отговори
Има нещо вярно преди 9 години
Познавам един "Телец", който от съжаление назначи в малката си, но процъфтяваща фирмата една гладна, бедна, разведена провинциалистка с две деца. След 6 месеца тя вече го беше разделила от жена му и впоследствие го разведе. Подучи го преди това да прехвърли фирмата на нейно име, та жена му да не може "да го одере". Сега той е само служител на тази елементарна, но безочлива жена, а тя, правейки се на шеф, взе няколко *** решения и предизвика сериозни загуби.(Продълж.)
9
0
 
1
 
! Отговори
jena nad 60 g. преди 9 години
NIE TELZITE SME MNOGO SLOJNI LICNOSTI, PO-SKORO DIPLOMATICNI. AZ LICNO NE SAM NAIVNA.
8
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Коли, камиони...
7
0
 
21
 
! Отговори
пак аз преди 9 години
Не разбирам .... толкова ли е сложно ако сте двама редакторите да си четете статиите един на друг и да си правите корекции!?! Ставате смешни. Във всяка статия имате поне по няколко грешки. А в не малка част и заглавията ви пораждат смях. Ако искате да ви възприемат като сериозна медия а не като жъл *** се стегнете и работете като хората! Смешници!!!
6
0
 
8
 
! Отговори
защо преди 9 години
До Анонимен 6Пише се Сбъркан, както и нацИонален сайт, бе анонимен 6 - ти, който претендираш за грамотност!По-сложен е въпросът с правописните грешки на авторите на статиите.Но пък и коментаторите не са по-грамотни.
5
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Разбирам дете в първи клас да збърка правописа,но да бъркаш постоянно и то в нацйонален сайт правописа,това е неграмотност.
4
0
 
18
 
! Отговори
Овен преди 9 години
Аз не спадам към наивните зодии, но всички в тая държава ме *** и лъжат както си искат.
3
0
 
27
 
! Отговори
Луд С Мотика преди 9 години
Не, не са коли. Автобуси са :D :D
2
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Наивни?Зодии?Весел трамвай?Колко мъка има на тоя свят, Боже!
1
0
 
28
 
! Отговори
- преди 9 години
Коли са, мда ...