Съветите на Брад и Анджелина за успешно семейство

Как го постигат те самите?
24 май 2015 20:00, Теодора Драгоева
10
Съветите на Брад и Анджелина за успешно семейство
Снимка: Getty Images

Анджелина Джоли и Брад Пит са най-красивата холивудска двойка, а като семейство са пример за вдъхновение.

Те са щастливи заедно повече от 10 години и са родители на цели шест деца, като освен това продължават да имат успешни кариери.

Миналата година двамата се ожениха след една декада любов, но кадрите от сватбата им ни показаха, че в живота им все още има място за романтика. Освен това, малко след сватбата си, те заснеха нов съвместен филм.

Двамата се влюбиха през 2003-та на снимачната площадка на „Мистър и мисис Смит“, където играеха отчуждени брачни партньори, които имат големи тайни един от друг (никой не знаеше с какво се занимава другият, докато накрая и двамата се оказаха наемни убийци).

Вероятно затова двойката, известна като „Бранджелина“, се е замислила повече върху това как се изгражда успешно партньорство в живота.

Ето и техните няколко прозрения по темата“:

1. Вдъхновявайте се един друг

Преди време Анджелина каза в интервю: „Човек трябва да си намери половинка в живота, която да го вдъхновява. Партньорите трябва да се предизвикват помежду си, да се допълват взаимно, дори да се докарват до лудост на моменти.“

2. Съпрузите не трябва да се отказват от приключенията

Таблоидите често пишат, че и семейството на Бранджелина има проблеми, най-вече покрай нейния див нрав и имиджа ѝ на лошо момиче. Тя е номад по душа, който обича да кръстосва света. Това обаче явно не е проблем за Брад. Преди време тя каза по темата следното: „Аз все още крия в себе си една лудост, но тя вече принадлежи на Брад и на нашите приключения".

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
2
 
! Отговори
=== преди 8 години
9, че съм досадна, досадна съм, ама "Нора" не съм. Излезте от филма, моля.
7
1
 
2
 
! Отговори
=== преди 8 години
6, родителите ми са над 35 години заедно. Не знам какво означава успешно семейство, но имам някакъв опит и наблюдения относно семейния живот през половината част от тези години, защото просто след 18 год възраст не живея с тях. По този повод, ти какъв/каква си и на какво може да ме научиш относно живеене с друг човек и как да е успешно и ползотворно и за двамата и за челядта им?
6
2
 
5
 
! Отговори
8 преди 8 години
До анДЕЦАТА ГИ ОТГЛЕЖДАТ ЦЯЛ ПОЛК СЛУГИ,А ЗА ВЪЗПИТАНИЕТО ИМ,ДОКОЛКОТО ЧУВАМ,МАЙ И ТО Е СЛУГИНСКО.ТОВА"СЕМЕЙСТВО" МАЙ НЕ Е МНОГО ПРИМЕР ЗА ПОДРАЖАНИЕ!
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да дойде === да каже как се прави успешно семейство, тя нали всичко знае по-добре от всички останали, нищо че тя самата няма семейство.
4
3
 
6
 
! Отговори
ан преди 8 години
аз ги харесвам че се нагърбват с трудната задача да отглеждат деца а не кучетакоето показва че не са егоистинякои величия родиха по 1 и напълниха вестниците с какви ли не белиа техните възпитани хубави децаполучават тяхната любов
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това между тях отдавна прегоря, сега просто крепят нещата - като много други семейства. Обикновените хора остават заедно заради децата и да се крепят заедно финансово, такива като тия - заради децата и вероятно заради обществения имидж.
2
3
 
13
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Това семейство повече ми прилича на лудница за богати,ама нейсе,тяхна си работа!Все пак се прокрадва чувството,че Брад не е много щастлив,но не смее да развали търговската марка....
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
4U li boiko savetite sa Sem ama ti namasch Sem