Как може да провалите шанса си с него?

Нещата, които не бива да правите
30 май 2015 22:32, Теодора Драгоева
24
Как може да провалите шанса си с него?
Снимка: outnow.ch

Когато в живота ви се появи нов интересен мъж, когото харесвате, най-често има два варианта за развитие на нещата – положителен и отрицателен. До голяма степен точно кой вариант ще се случи при вас, зависи единствено от вашите действия и разбира се, бездействия (пасивността ви).

Ако все още се питате по какъв начин може да пропилеете шансовете си с Него, малко по-долу ще видите отговорите. Или казано по друг начин – нещата, които НЕ бива да правите:

1. Мислите си, че не сте достатъчно добри за него

Често човек допуска грешката да величае прекалено много обекта на желанията си. Не допускайте това да стане и при вас и гледайте реално на нещата. Също така не си позволявайте да мислите, че мъжът, когото сте харесали, е нещо повече от вас самите. Бъдете достатъчно уверени в себе си и му го покажете.

2. Опитвате се да го накарате да ревнува

Тази фаза би трябвало да сте я преодолели още в тийнейджърските си години, но в случай, че все още не сте го направили – време е да действате. Не се опитвайте да въртите някакви номера и да накарате мъжът да ревнува, флиртувайки с други представители на силния пол. Макар по този начин да показвате, че не страдате от липса на мъжко внимание, има голям шанс мъжът да възприема поведението ви по грешен начин.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
15, Добре. Както ти написах, сега ще се съглася с теб. Коментар 2 е от мой опит. Когато пишеш два пъти нещо и не може да се разбере, за да стане прекрасно и чудесно, просто се съгласяваш. Ето, сега общуването стана много лесно и обясненията и правотата ти може да се наместят в програмката,която цъка в мозъка ти. Не страдам от булимия и нямам никакви начални форми за това. Душата в мъжко тяло, която да схваща каква всъщност съм я няма. Физически я няма. Има такива, който ме убеждават каква съм.
13
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
19, не съм Нора Стоянова, не съм на 48 години и не се правя на фатална жена.Моля, която и да е Нора Стоянова да отидете и да й се изповядвате някъде, което сте сигурен, че общувате с тази жена, където виждате лицето й на живо, където чувате гласа й и където сте убеден, че се обръщате към това лице. 100 процента е сигурно, че не съм аз.
12
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
15, на колко години си? Не ми отговори на колко години си.
11
0
 
1
 
! Отговори
до 14 преди 8 години
О, ама ти си и без опит? Че тогава кви ги приказваш?
10
0
 
1
 
! Отговори
до === преди 8 години
Не знам какво, защо и на кого се опитваш да докажеш, но писаниците ти са брътвежи на доста объркан човек, на когото му се е случило нещо крайно неприятно. Потърси помощ за да се справиш, няма нищо лошо или срамно в това.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имам един познат, бизнесмен. Работниците му все го напускат. И той все е недоволен и смята, че те са виновни. Имам един друг, дето философията му е все да си заменя хората с нови. И постоянно твърди, че в България имало липса на обучени кадри... Къде ли е проблема?
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами като не е твой опит откъде знаеш, че такива варианти съществуват? От филмите? Казваш, по слаба си отколкото трябва? Значи имаме недохранване. Начална форма на булемия? Свободното време в четене? На какво, на постове като моя? Мисля, че и пописваш малко ;). Е може би малко повечко;). Душата в мъжкото тяло не те разбира и затова твоят дискомфорт става твърде силен или нерговия? И затова 20 - те минути си остават 20 минути? Време ти е да тръгваш, 12 часа си тука вече.
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И нямат никакво намерение да се цепят. Да не кажа, че 50% са заедно по над 20 години. И т.н. Ту си изключението, не другите. Време е да го осъзнаеш. Ти си обърканата, не статията. Приеми го. Имаш както симпатията ми, така и склонността ми да бъда саркастичен(тоест директен и правдив до арогантност) към теб.
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Точно това ти обяснявам - реалните ситуации от пост 2 - първият ти пост под статията, са си чиста проба твоя реалност. Повечето хора просто се наслаждават на момента, после на деня, седмицата, месеца, годината, годините... Ако в даден момент неприятните усещания надхвърлят насладата твърде много, просто 20 - те минути си остават 20 минути, деня ден, седмицата седмица. И такъв явно е твоят повтарял се многократно опит. Но ти си изключение. 90% от двойките, които познавам са заедно над 10 години.
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От изравнена на твоята възраст се очаква да може да различава и разпознава емоциите. Ако не на другите, поне своите. Ако не на другия пол, поне на своя. Защо всички дърти уруспии винаги забравят, че някога са били невинни момиченца? Може би просто е заради влошеното снабдяване на мозъка с хранителни вещества? Метаболитен синдром? Начална форма на диабет, предизвикана от наднорменото тегло, натрупано при късните самотни храненета в самотната кухня?
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз лично няма да страдам от едно отбичване ;-)Ама последния път като си говорехме тука останах с впечатлението, че вие страдате от цялостно отбичване заради твърде много бичене. Значи недораслата била тъпичка? Или е само недорасла? Всеки е недорасъл в дадено отношение. Или пък в даден момент от живота си по даден въпрос. В момента ти се държиш кйато недорасъл бот. Нямам нужда да съжалявам даена жена за да бъда с нея. Имам нужда да и симпатизирам. Като минимум.
3
1
 
9
 
! Отговори
до === преди 8 години
Като гледам си пропиляла всички възможни шансове с подобни разсъждения.
2
7
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
Оф! Да пропилеете шансовете си за какво:- секс за една вечер (тоест 15-20 мин, че то вечерта е дълга и може да правите пет пъти секс за цялата вечер)- да го накарате да пожелае да е с вас за седмица-две- да го убедите, че ставате за удобна бърсалка, заместител на съпругата му- да го овъртите, че сте идеалната булка- последно - шанс да си извади близалката от устата и да стане мъж?кой шанс да не провалим?
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А как той би могъл да провали шанса си с нея? :)