Къде можете да си хванете свястна приятелка?

На опера и в книжарницата, разбира се
47
Къде можете да си хванете свястна приятелка?

Повечето съвременни хора откриват своята идеална половинка или докато са в университета, или после на работното си място. Ако обаче вие не сте сред тези щастливци, то може би грешите, в случай че си търсите гадже из нощните клубове и заведения.

Това са шумни места, на които е трудно да се завърже смислен разговор. Освен това по тези места се употребява алкохол, което прави разговорите още по-лишени от стойност.

Ако все още сте необвързан, а искате да си намерите наистина добро момиче за гадже, то ето на кои обществени места да търсите:

1. Докато си разхождате кучето

Ако си намерите гадже в магазина за домашни любимци или в местната градинка, докато разхождате кучето си, то вие наистина сте късметлия. Тази жена със сигурност ще е добра, грижовна, отговорна и любвеобилна. Освен това на вас наистина ще ви е лесно да завържете разговор с нея, защото около сладките пухкави животинчета има много теми за разискване.

2. Във фитнеса

Ако си харесвате някое момиче във фитнес залата, която посещавате, то можете да завържете лесно разговор с нея, като я питате за рутинната ѝ тренировка. Можете да ѝ задавате всякакви въпроси по темата, както и да коментирате подхода ѝ. Във всички случаи обществените басейни и фитнес зали са много подходяща среда за запознанства.

3. В железарията/в магазин за домашни потреби

Много лесно можете да дадете съвет на жена, която си избира цвят или модел латекс, или пък си купува дръжка за вратата, панти, крушки, четки, бои и т. н. Само се загледайте дали въпросната дама не носи брачна халка, или годежен пръстен.

4. В бутик за дрехи

Тук можете да подходите с хитрост – може да попитате жена, която ви е допаднала за съвет каква дреха да купите на майка си/сестра си. Кажете ѝ, че нямате никаква представа от дамската мода и искайте нейното становище за облеклото, а може да я помолите да ви помогне и с размерите на дрехите.

Още по темата можете да прочетете  в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
29
 
! Отговори
ss преди 8 години
В неделя по обяд, щото тогава всички *** спят.
11
4
 
13
 
! Отговори
до 10, 11 и 12 преди 8 години
Успокой се малко, нещо не си добре с нервите. Намери си някой да те обича, а и ти него. Може просто да си намериш 1-2 приятелки, и това дава сила, спокойствие и самочувствие. Относно по-женствените жени - женствеността по самосебе си не енито вредна, нито противна. Лошо е само когато се използва от лоши жени, с нечисти цели (а такива верно е, че има много). Но иначе тя е необходима за всяка жена.
10
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
... защото май планинари лоши хора няма, и на някой смислен курс, но може би не чак шахмат.
9
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Свестна жена в дискотека, мол, кафене, във фитнеса едва ли може да се хване. Това са местата за мутреси и кандидат - мутресите. Макар че любовта към спорта и добрата кондиция не говорят на всяка цена за това. За кучетата - познавам разни психопатки природолюбителки, които биха одрали жив човек, но биха дали живота си за куче, което ще ви докара проблеми неминуемо. Остава библиотеката, операта, туристки в планината (стига да не ви помислат за някой психопат-изнасилвач, който дебне жени в гората)
8
4
 
19
 
! Отговори
=== преди 8 години
и русичките некадърни главици, който освен да пафкат като комини и да шмурцат кафе качени на 10 санта червени кобилени обувки и да слагат ЛИГОТИЯТА и нежните им гласчета като средство номер едно за успех плюс половите и устните им органи ..отнесох се. едни три такива ме осмърдяха докато минавах пред една бизнесграда днес. Миришат на гнило, ама иначе големите жени. Свестните пушещи урви.
7
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има свестни мъже. Един днес ми целуна ръка, изненада ме, след като свършихме една мъжка работа, която си беше баш мъжка, ама вариантите бяха или той сам да я свърши, а аз да го играя на лигава ***, каквато не съм или пък да вкарам едни женски ръце и малко акъл и да стане.Когато мъж се държи мъжки и идва да те спасява и ти върши здрава услуга, после няма място да се правиш на лигава ***, а много се правят и тях смятат за нежните, милички, прекрасни дами и точат лиги по лакираните им нокти..
6
20
 
6
 
! Отговори
=== преди 8 години
На опера ходя, когато искам да проверя границата на търпимостта ми към врещящи лели и чичковци, които убедена съм в реалния си живот тормозят всичко наоколо с виенето и постоянните си крясъци и репетиции! Балет мога да изтрая, заради музиката, ама тези врякащите, които вият и скапват музиката съм търпяла само, ако съм била принудена да ходя на тези идиотщини.
5
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да свестни сме и сме доста на високо ниво, обаче нали се води унищожителна всекидневна пропаганда в България да кара мнозинството което не е излизало да си мисли че едва ли не българите живеят в ада, и затова няма смисъл да се прави, подобрява, или да има гражданска активност. Всеки плюва земята си и се разкарва от некя точно заради тази негативна пропаганда която се води от платените продажни медии и тези които работят в тях. Това е факт.
4
7
 
52
 
! Отговори
преди 8 години
Бил съм по цял свят и ви гарантирам, че ние, Българите, сме доста свестни и стойностни хора!
3
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Една новодошла българка тук в САЩ си хвана един свестен американец (мои познат) семеиството му е разведено, брат му употребява марихуана постоянно, а тои самият за лека нощ си бие по няколко бири и 1-2 чашки водка. Много ясно че всеки които е непознат и различен е свестен, само да не е българин, това да знаят тъпите българки.
2
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Свестни хора в България много има- и жени, и мъже. Стига с тоя негативизъм постоянно. Все едно в другите страни всички хора са съвършени и перфектни. Това може да го каже единствено някой, който не е стъпвал извън България..... Да, има разлика в манталитета разбира се, но това си е цялостно за нацията, а не за отделните хора.
1
30
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
а свестен мъж -извън Бг :)))