Защо не можете да си намерите приятел в службата?

Няколко възможни причини за този неуспех
4
Защо не можете да си намерите приятел в службата?
Снимка: outnow.ch

Всички хора се нуждаят от някаква форма на социални взаимодействия – някои дори повече от други. Ето защо всички ние комуникираме помежду си, създаваме връзки, познанства, приятелства.

Тъй като голяма част от времето си човек прекарва на работното място, напълно нормално е той да иска да създава приятелства именно там. И макар че на много работни места колегите са по-скоро конкуренти, има и такива компании, където добрите отношения са нещо напълно нормално.

Ако вие самите сте попаднали в такава фирма, където приятелството между колегите не е мираж, значи определено сте късметлии! За съжаление обаче и на такива места има хора, които въпреки добрата атмосфера, не успяват да създадат приятелства.

Какви са възможните причини за този неуспех, разберете сега:

1. Вие все още сте нови

Понякога е необходимо време, за да може един човек да се впише в обстановката и да бъде приет от колегите си. В случай, че скоро сте започнали работа на ново място, не се изненадвайте, ако все още не сте си намерили приятели. Дръжте се добре с околните и може би скоро ще бъдете нещо повече от просто колеги с тях.

2. Създали сте грешно впечатление

Случва се и на най-добрите. Може би сте казали нещо, което не е било подходящо? Или пък сте направили нещо нередно? Ако имате подозрение за нещо подобно, което ви е представило в лоша светлина, опитайте се да поправите грешката си. Извинете се и със сигурност не го повтаряйте.

Още по темата можете да четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 1Очевидно е, че си комуникираш само с огледала.
2
5
 
16
 
! Отговори
Минко 47 г. ерген преди 8 години
Таман ми просвириха на мандолинката.
1
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А според мен най вероятната причина е че и огледалото бяга от вас като се погледнете.,. Следващата е, че може да си грозен, но за сметка на това си.... ***!! Ако не отговаряте на горните категории, то приятелствата не са проблем, само трябва правилен подход..