Жените в секса

Фигурата разкрива какви сте в спалнята
28 юни 2015 23:00, Михаела Лазарова
39
Жените в секса
Снимка: Reuters

Женската красота има различни измерения. Тя се крие в погледа, усмивката, маниерите, извивките на тялото. Някои научни изследвания показват, че има връзка между женската фигура и сексуалността. Каква е тя? Ето и отговорите. 

Ако тялото ви има секси извивки 

Биологически погледнато дамите, които се отличават със заоблени, секси извити форми, включващи добре оформени бедра и ханш, са склонни да дават много от себе си в секса. 

Според проучване проведено в Университета на Лийдс, жените с големи бедра са и по-склонни да експериментират в спалнята и да показват повече страст. 

Гадже джобен формат

Миньончетата често биват приемани от силния пол като секси жени. Тяхната компактност и гъвкавост им позволява да правят неща в спалнята, които за по-високите дами биха били по-трудни за изпълнение. 

От научна гледна точка по-ниските жени имат по-нисък център на тежестта, което означава, че те имат отличен баланс и могат да експериментират много в секс позите.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: сексфигурасекси тяло
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
мика преди 8 години
По-важен е мъжа. Ако е ***, ще го мина по съкратената процедура и ще го пратя да се прибира. Но ако е пич, ще получи пълна програма и ще го оставя до сутринта.
21
2
 
2
 
! Отговори
hihi преди 8 години
а бе общо взето за всички е яко, тъй че множи се народе ::)
20
0
 
6
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
И малко червено вино не вреди:-)За блясък в очите......ех,младост:-)))))
19
3
 
3
 
! Отговори
до 21 преди 8 години
естествено, че не всичко е емоция, ама ако си жена и не си е нормално да имаш поне някаква емоция. Тази поне някаква емоция е онази, която те подтиква да искаш секс.Ако не ти се иска секс, то означава, че нямаш емоция, сиреч не си срещнала този, с който ти се прави секс. Явно този уж бог, който си срещнала не предизвиква в теб никаква емоция. Емоциите не се предизвикват задължително от "богове в леглото".Аз почти се нахвърлих на един, който спаси човек от една запалена кола, направо лумнах и аз!
18
2
 
6
 
! Отговори
psychedelic преди 8 години
"Като видя някое с черно прилепнало клинче, значи й се такова, две не вижда." Кат видиш някоя с 'Skinny Rainbow Color Striped Leggings' какво значи , че е професионална любовница ?
17
3
 
5
 
! Отговори
до 20 от 19 преди 8 години
Много сложно го извъртя ;) Напротив, последно попаднах на един, който беше направо бог в леглото, всепризнат при това, обаче вместо да се радвам на джакпота само си търсех оправдания, за да не се виждаме или да се виждаме по-рядко. Човешкото тяло е сложна машина и не всичко е емоция, преди всичко е физиология.
16
4
 
5
 
! Отговори
19 преди 8 години
Не ти вярвам, че не ти се прави секс. Просто не си срещнала или попаднала на мъж, с който искаш да правиш секс. Липсата на желание за правене на секс може да се отдаде и на скрити мисли, че не си "перфектна" и въпреки, че сега се наслаждаваш на тялото си, когато си облечеш нови дрешки, да не можеш да се насладиш на него, когато си без дрешки.А като не можеш да се насладиш на него, когато си без дрешки, по-добре е да си въобразиш, че не ти се прави секс и да бягаш подсънателно от него. Найс, а?:)
15
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това, което мога да кажа от личен опит, а е и близо до акъла е че, ако решиш да ходиш срещу природата, трябва да си понесеш последствията. По природа съм пухкава, още от малка имах силно сексуално желание, но повече исках да съм перфектна. Така след всякакви видове гладуване и тежки тренировки го постигнах, но вече не ми се прави секс. Наслаждавам се на тялото си само когато си облека готини дрешки, за които съм мечтала с години...
14
7
 
11
 
! Отговори
14 и 15 преди 8 години
Драги момчета модни корифеи, клинчета, полички и роклички, със сутиени, без сутиени, с *** и без ***, няма жена, която да не иска да прави секс с мъж, който умее да възбужда тялото и сетивата й. Хайде сега дрешкомани да посъветвате жените как да ги откриват. И не, тук не става въпрос за пари. Парите не възбуждат. Възбужда нещо друго, което стой зад тях. А какво стой зад парите е тема за напреднали.
13
0
 
7
 
! Отговори
16 преди 8 години
Същите наблюдения имам и с мъжете. Колкото е по-*** и по-първичен, толкова е по-лесно. Е, там изобщо няма мозък. По принцип няма, а пък в тези ситуации да тръгнеш да търсиш мисъл е мисия обречена още в самия и зародиш.17, колкото е по-проста, толкова повече простаци и "смотаняците с упражненията" са я "клецали". Фактът, че описваш тази картинка като "идеална" ми подсказва, че често звъниш на подобни да те програмират, че си голям "клецач".
12
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не тялото, а мозъка е този който задвижва всичко. Колкото е по-проста, толкова е по-лесно.
11
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Гиб Мелсън4erni klin4eta se nosqt ve4e samo po selata...a nie drugite kvo da pravim?Kak li da gi poznaem...sigurno teq s rokli4kite,i poli4kite ne im se pravi seks... :-)
10
9
 
13
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 8 години
Аз ги познавам по дрехите, не по фигурата. Като видя някое с черно прилепнало клинче, значи й се такова, две не вижда. Направо може да я хващаш за ръката и да я водиш.
9
1
 
15
 
! Отговори
Индиго преди 8 години
Минко има психопрофила на Митьо Пищова. Същия Бай ***.....
8
8
 
63
 
! Отговори
11 преди 8 години
"Клецал"?. В момента, в който някой мъж каже, че е "клецал жена" и веднага си представям как баща му го е изклещал на майка му и са създали един абсолютен недоклецаник.А да обяснявам ли, че елементарните хигиенни навици изискват да си се измил преди да правиш секс, ама не знам как е при "клацащите" и "клецалАта" им. Признавам си.
7
20
 
22
 
! Отговори
ХРУСЧОВ преди 8 години
Важното е да се подмиват за да не намирисват на риба. Другото е ясно.Аз лично съм клецал женки, които като ги видиш, се празниш. Ама като завреш носът там, долу- ужас.
6
7
 
22
 
! Отговори
9 преди 8 години
Жените не си лягат с Минко. Той седи по цели дни и нощи прав, а те получават рани по коленете ,за да клечат пред него и да чакат да потече мандрата.
5
7
 
32
 
! Отговори
голямата гега преди 8 години
Минко е виждал гола жена само на снимка. Вие мислите ли, че някоя жена ще легне с такъв... като него?
4
6
 
19
 
! Отговори
5 преди 8 години
Минко, да не вземеш сега да се притесниш? Аз питам само, защото пишеш, че си майстор, поемат ***, гълтат и ти нямаш проблем. Значи, ако ти е малък и устите им са големи, разбира се, че няма да има проблем. Ако ти е голям и устите им са малки, значи има проблем. От последните две си правя един единствен извод, ама чакам да прочета с интерес какъв е размера на ...... фантазиите ти, с който го натикваш в отвратената от идиотщините ти устичка на жена ти. Напивай я предварително, да не я е гнус.
3
4
 
12
 
! Отговори
5 преди 8 години
Минко, какъв е размерът на пурата, мандолината, спермовимето, безотказно работещата мандра?