Наистина ли красивите жени се влюбват в грозновати мъже?

Има ли такова явление?
29 юни 2015 23:00, Теодора Драгоева
60
Наистина ли красивите жени се влюбват в грозновати мъже?
Коко Роча и мъжът ѝ Джеймс; Снимка: gettyimages.com

Виждаме ги всеки ден и буквално са навсякъде. Красиви жени, които държат на своя външен вид и имат връзка със съвсем обикновени и често неособено красиви мъже. Такива двойки привличат вниманието ни, където и да се появяват.

Обикновено погледът ни се спира първо върху момичето, което винаги е много добре облечено, излъчва класа, увереност и самочувствие, но без да прекалява.

След това обръщаме внимание и на често определяната като „невзрачна“ силна половинка, която по всички критерии не отговаря визуално на своята дама.

Поглеждаме ги заедно и в главата ни започват да се въртят мисли от типа, че тази връзка трябва да се крепи единствено и само на финансови облаги или просто жената не е от най-интелигентните.

Всеки човек е склонен да постави подобен „етикет“ на социално явление от този тип и дори да отдели време, в което да разсъждава точно защо се получава така.

Истина ли е твърдението, че мъжете се привличат повече от визията, а жените са склонни да правят компромиси с нея?

Какви са истинските причини, които стоят зад една такава връзка?

1. Всички търсим различни неща в една връзка
Обръщаме по-голямо внимание на твърдението, че мъжете се влюбват първо във визията, а жените в емоционалния капацитет. Класическият пример за по-възрастен богат мъж с красива жена невинаги се дължи на финансово състояние.

Приоритетни за жените са представители на противоположния пол, които са интересни, талантливи и имат харизма. Това са все качества, които със сигурност взимат превес над просто красива външност.
Като цяло, нежната половина от човечеството не държи толкова много на визията на мъжа, колкото на неговите личностни характеристики.

В бъдещия партньор се оценяват повече страст, възможност да се посветиш на половинката и емоционална зрялост. Важно е да се поема отговорност за действията и да се допринася за развитието на отношенията, да се инвестира, но не във финансов аспект.

Относно стабилните доходи, това никога не може да бъде минус, тъй като осигурява много предимства и дава възможности, но не е основна причина, заради която да се срещаш с мъж. Жените искат някой, който наистина се интересува от тях и умее да комуникира.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази Коко Роча на снимката да ме прощава, но...не я броя за красива. Дали е кофти момент или по принцип не са фотогенични?
9
2
 
9
 
! Отговори
16 преди 8 години
19? Хм. Я кажи Минко някоя до край с него давила ли се е или само си сънувал такова гърло? А на дебелина Минко колко е, щот може някоя пура да мериш...
8
15
 
14
 
! Отговори
14 преди 8 години
Жените нямали нужда от визуална стимулация?Днес се възбудих от прекрасни мъжки крака. Не бяха обръснати, имаха точното окосмяване, правилна форма и водеха точно там, където трябва да водят много хубав *** и предник. Я пак кажи нещо за визуалната стимулация? пс Можеш тотално да изперкаш, ако разбереш от какви неща се възбуждат жените. Понякога доста неразбираеми за мъжете. И не! Не са пари! Това вметка, за тези, по-долу, ревящите да си купуват жени, па немат достатъчно за набелязаната стока.
7
4
 
13
 
! Отговори
3 преди 8 години
Минко като те чета си мисля, че си някакъв неуспял да стане лекар по Уши, Нос и гърло и затова като старша мед сестра въздишаш по Муши, Сос и Пръдло....Явно щом твърдиш, че някоя щяла да ти пърди, или не можеш собствените си газове да понасяш или все пак живееш някаква пръдла, на която зверски пърдиш и това е висша ваша ценност.
6
7
 
9
 
! Отговори
11 преди 8 години
Минко, и аз като теб мразя да повтаря, а да потретвам ми е вече направо пълна досада, особено пък с такива като теб. Повтарям с отегчение: "Минко, какъв е размерът на пурата, мандолината, спермовимето, безотказно работещата мандра?"Цяла нощ и цял ден не можеш да измислиш отговора или от много пушене и пиене не можеш да го мръднеш и с треперещи пръсти държиш линийката със сантиментрите, че да уловиш милисекундата га ти рипне от някое клипче в нета и да отговориш?
5
0
 
52
 
! Отговори
преди 8 години
Мъжете търсят младост и красота.Жените търсят смелост, пари и сигурност.Аз търся мастиката, ама жената май я е скрила...
4
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Зависи, ако красивата жена е куха, самовлюбена, некадърна или алчна, а грозноватият мъж е дебел портфейл или дебели връзки, тогава не може да става дума за любов.
3
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Богат грозен няма!
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Минко,как надуват мандолината грозните жени?защото при тях имаш много опит.разкажи
1
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Жената се чувства по-сигурна, когато е по-красивата от двамата"Достатъчно