Кои са 3-те най-интелигентни зодии

Родените под знака на зодия Стрелец имат проницателен ум
17
Кои са 3-те най-интелигентни зодии
Снимка: photl.com

Интелигентността е нещо, което всеки малко или повече носи в себе си, но личните ни амбиции и усилия са тези, които помагат за нейното развиване и надграждане. Въпреки това, зодиакалният знак, под който сме родени може да окаже влияние върху интелигентността и да ни постави в графата „най-интелигентните зодии“. Вижте в следващите редове дали сте сред тях.

Близнаци

Близнаците спадат към въздушните знаци. За тази двойствена зодия е характерно, че има идеалистично-аналитична интелигентност. Родените под знака на Близнаци живеят в света на общуването, което им помага да генерират нови идеи.

Емоционалността им също до голяма степен им помага да създават своите креативни проекти. Интелигентността на Близнаците започва да се проявява още в ранна детска възраст. От малки те са изключително любопитни за света, който ги заобикаля и не спират да го изследват и изучават.

Но не само това. Родените под този зодиакален знак могат да бъдат не само отлични лидери, учени, но и големи таланти, тъй като звездите им са определили да могат да се развиват еднакво добре в науката и изкуството. За да поддържат своето ниво на интелигентност, Близнаците често внимателно избират хората, с които общуват. Те се нуждаят от интелигентни събеседници и партньори, готови за конструктивни преговори.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Ot D. G-d. преди 6 години
До АнонименВсъщност с красота ум не се сравнява, но някоя ако си е красива и се преставя за красива, значи очаква нещо и ако е така, ще го намери разбира се, но само ако не мисли че е заслужен дар, да си я раздава, нали умните ухаиваики с подобните мисли tyrkalyayki kakvo ли не gi pravyat. А като се насладят, търсят си хора с нормални мисли за да си създадат семейство.Както постъпих и аз, потренирах се и после семеиствена стъпка. А останалите се пребутаха с грозняци и тренилалата се красота
15
1
 
0
 
! Отговори
Ot D. G-d.. преди 6 години
До Куки Значи не си ги познала достатъчно, а за прогнозите за които споменаваш, че а били умни и незнам си кво може и да е вярно, възможно е, ако са проявили усилия защо да не е вярно, НО за трите зодии със споменато се е искало да се и обясни и следното, зодиите за които споменаваш че са били умни по-умни и нензам си какво, ако възможностите които са получили за проявяване на умственоста която ви е впечатлила, ги дадеш на трите зодии за които се споменава, те ще ги надминат сто кратно се е иск
14
0
 
0
 
! Отговори
Ot D. G-d. преди 6 години
До АнонименСпоред мен е po добре, онези които немогат да се съгласят със прогнозирането което е точно определено за трите зодии, им пожелавам да вървят да пикат и да се лъзгат докато се научат наистина да се пързалят, за да определя дали могат да бъдат полезни с нещо вместо да ми бръмкат само.
13
0
 
0
 
! Отговори
Ot D. g-d преди 6 години
До АнонименПрогнозите за зодиите са добре определени, аз например до сега никога не съм виждал с определените качества харо izvyn от определените три зодии, ама никога, но това не значи че не съм виждъл такива които са правят на голяма работа разбирасе.
12
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абсолютно вярно е за близнаците.Но като всяко правило и това си има изключение-ББ например.
11
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интерено на база какво ги пишат тия статии. Да вяярно е, че древните с вярвали в зодии, по същия начин както са вярвали в богове, чудовища и т.нСамо че някога да сте чели древни статистики за това коя е най-красивата, най-интелигентната или коя зодия изневерява най-много?Сега разни драскачи, които са вдигнали едино ниво (след сервитьорка) списват някакви измишльотини, колкото кирфлите по фризьорските салони и кафетата да има какво да коментират.Нека не бъдем кифли :)
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
специално в зодии вярва не само българинът
9
1
 
5
 
! Отговори
дядо преди 8 години
ами зодиакалните знаци са наследени от древностаи са били сварзани с разположението на небесните тела от онова времеи запазванетно им до днес едовело до голяма отмествонеи ако има влияние на небестите тела - съзвездията - към хората то те не съответстват на днешните зодиакални знаци - типична за българина вярва в какво ли не и най-малко в себе си
8
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Извинете, но Скорпионките са доста ***. Мъжете в по-голямата си част - също. Но - вярно е - когато са интелигентни, и когато решат да успяват в живота (тези - малкото наистина интелигентни Скорпиони), няма какво да ги спре.
7
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименKozirozite sa nai-jalkata I posredstwena zodia.
6
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ех, мен ме няма, но пък аз съм от най-красивата зодия ;) И без това никой не гледа интелекта :)
5
5
 
5
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
аз съм стрелец и пуцам всичко наред дето мърда. само риби и раци трудно ги целя, ноооо поне се пробвам
4
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тиквата е срам за зодията. Просто не е възможно да има такива Близнаци ако тази статия е вярна.
3
2
 
42
 
! Отговори
Атанасов преди 8 години
Така е, близнаците сме страшна работа:)Със сина ми, който също е близнак можем да играем четворка белот :)
2
2
 
19
 
! Отговори
китаец преди 8 години
Най-ентелегентни са драконите!
1
33
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Козирозите са най-интелигентни.