Ако обичате представител на зодия Лъв, четете!

8 важни характеристики за хората от този зодиакален знак
24 юли 2015 08:48, Теодора Драгоева
8
Ако обичате представител на зодия Лъв, четете!
Джей Ло е родена на 24 юли; Снимка; gettyimages.com

Лъвовете реват зловещо, това е абсолютен факт. Така че, ако сте влюбени в човек от тази зодия, не се учудвайте, ако някой ден той избухне гневно. Това ще е доста страшен момент, но пък ще отмине за няколко секунди.

По този начин индивидите от тази зодия искат да демонстрират своята увереност и его. Иначе Лъвовете са страстни, интелигентни, силни и добре възпитани.

Вярно е, че по-често употребяват "аз", когато искат да кажат "ние", но пък те смятат, че им се полага да бъдат говорители на своите близки хора, така че им е позволено.

А ето и какво трябва да знаете още за представителите на този слънчев знак:

Лъвовете са свръхупорити
Те не го правят от инат, а просто са решителни. Те са горди, но не са конфликтни. Тоест, няма нарочно да влязат в опозиция. Ако имате разногласия с тях, гледайте да се държите любезно, и ще видите, че Лъвът ще прибере ноктите си скоро. Когато е разстроен, този индивид има нужда от пространство, за да се успокои.

Лъвовете имат голямо его
Те са уверени на пръв поглед, но са лесно раними. Те обичат другите да им се възхищават и да ги хвалят, което означава, че не си падат много по критиката.

Те са игриви, но не обичат да ги дразнят
С Лъв шега не бива – не трябва да се забавлявате за негова сметка, да се шегувате с него, да го иронизирате и т. н. Той може да се усмихне, но вътрешно ще се подразни. С други думи, гледайте да не нараните неговите чувства с неподходящи шеги.

Лъвовете усещат фалша
Ако засипвате индивид от тази зодия с неискрени комплименти, той ще го усети. Лъвът знае кога някой наистина му се възхищава и го смята за специален и кога това е само игра.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Gencho, te sa inati, prividno naduti no vsuchtnost neuvereni i zatova ako posmeesh da si poisksh- puskat 100% ne gi spira dali sa obvyrzani
4
0
 
3
 
! Отговори
Cirk преди 8 години
Basi i debilnata zodiq, mnogo fukane bez pokritie
3
4
 
2
 
! Отговори
Генчо преди 8 години
ОООООхх , - голяма мъка - мадам си по една Лъвица на работа - мноого хубава , прелестна , умна , кадърна - абе - всичко хубаво накуп , ама - наистина - трудна работа , на всичкото отгоре - семейна , малко - началник се пада , като я видя - губя ума и дума - нищо не мога да обеля , май като чета - никакви шансове , мъкаааа... единствената жена , която харесвам и май не само харесвам... ами...
2
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
hubava zodia.
1
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Своенравни и инати са!