Какъв брак ви очаква с представител на зодия Овен?

Мъжът Овен е истински мъжкар по характер
31 юли 2015 22:16, Михаела Лазарова
6
Какъв брак ви очаква с представител на зодия Овен?
Снимка: Reuters

Зодиите и любовта винаги са били свързани. Поглеждаме към звездната карта, за да видим какви са отделните зодиакални знаци в брака. Днес започваме с характеристиката на зодия Овен.

Жената Овен в брака

Жената родена под знака на зодия Овен е смятана за една от най-модерно мислещите в зодиака. Когато тя избира партньор за съпруг, ще търси амбициозен мъж. Тя винаги показва своята независимост, но същевременно е един чудесен партньор за брак и голяма подкрепа за съпруга си.

Обича да прекарва времето с любимия човек във водене на конструктивни и интелигентни разговори, както и да бъде заобиколена от интересни хора. Винаги се стреми да бъде интересна и да впечатли партньора си. В брака си ще бъде изключително щастлива, ако половинката й е страстна и грижовна.

Както всеки зодиакален знак, така и Овните си имат своите недостатъци в любовта. Ако ви предстои да сключите брак с жена Овен, трябва да знаете, че едни от недостатъците са ревността и желанието да се състезават в кариерата, дори понякога с постиженията на партньора. За да не предизвикате нейните недоволство и ревност, трябва да й отделяте достатъчно внимание и разбира се, да сте й верни в любовта.

В противен случай ще се сблъскате с нейната агресия. Изключвайки тези малки недостатъци на характера на жената Овен, вас ви очаква една красива връзка, домашен уют. Получавате партньор, който е загрижен родител, огнена и страстна жена, която много държи на романтиката.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари