Станали сте майка? Съвети с кого да бутате количката

Какви приятелки да си потърсите, ако наскоро сте се сдобили с дете?
31 юли 2015 20:33, Теодора Драгоева
5
Станали сте майка? Съвети с кого да бутате количката
Снимка: Vogue, Русия

Всяка нова майка има нужда от посестрими, които да се намират на нейната вълна в живота в момента. Жените имат нужда от други майки-приятелки и те обикновено се превръщат в изключително важна част от живота им.

С тези приятелки майчинството е по-забавно, по-лесно и по-информирано.

Другите майки ще ви подкрепят, ще ви вдъхват увереност, ще ви дават полезна информация и ще ви осигуряват приятна компания.

Затова ако скоро сте се сдобила с бебе, огледайте се за следните 6 типа майки на детската площадка и се опитайте да ги направите свои приятелки:

1. Майката с малко по-големи деца от вашите

Това е майката, която има деца, малко по-големи от вашето - от шест месеца до една година. Тя е минала през всичко, през което ще минете и вие съвсем наскоро и все още не е забравила нищо в грижите си за бебето. Тоест, тя ще ви дава безценни бебешки съвети по теми като кърменето, отвикването от памперса, местенето на детето в друга стая и т.н.

2. Многодетната майка

Добре би било в приятелския ви кръг да има майка, която е отгледала повече от две деца. Тя ще е минала през всички по-трудни ситуации в грижите за бебето, ще знае всичко за всички видове болести и няма да драматизира. Тя вече ще е една смела майка, която не се плаши и изненадва от нищо, което пък на вас ще ви е полезно.

3. Щастливата майка

Това е жената, която е на седмото небе от факта, че е станала майка. Тя никога няма да се оплаква от грижите за бебето си и ще го обгражда с много любов и целувки. Тя ще ви засипва с много щастливи истории покрай своето мъниче, което пък ще повишава настроението ви. Тази жена няма да ви натоварва психически, а напротив - ще ви действа антистрес.

Още по темата можете да четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари