Не искам секс! 7 женски стратегии

Най-популярните женски хитрини в това отношение
59
Не искам секс! 7 женски стратегии
Снимка: outnow.ch

Всички мъже са били многократно участници в сцени, в които основната им цел е да накарат своята половинка да се порадват на интимни ласки, а тя всячески се опитва да отклони „поканата“.
Въпреки че най-известното и разпространено оправдание е главоболието, нежните половинки са доста по-креативни и, очевидно, доста подценени.
В желанието си да постигне своето, една жена е способна на всякакви дребни и не чак толкова дребни манипулации и стратегии които обикновено следват в момента, в който се окаже, че оправданията свършат.
Проблемът е, че те рядко свършват бързо. И докато вие търсите хапче за глава и леко съжалявате нежната си половинка, ние ви представяме лесните начини, с които жените избягват да правят секс.

1. Без бръсначка
Това е една от най-известната и позната тактика. Освен ако не планират да носят рокля, която изисква определено „оправяне“ на краката, това често се използва като начин да се откаже секс. Дори и да поискаме, но да знаем, че ще съжаляваме, никоя жена не би искала който и да е мъж да я види по този начин. Още по-малко този, когото харесва.

2. Бабешки гащи
Красивото бельо има способността да кара жените да се чувстват като истински модели на Victoria's Secret между чаршафите, но има и обратното действие. Носенето на бабешки гащи дава сигурност, че тези дрехи никога няма да се свалят. Същото важи и за бельо за „онези дни от месеца“ – никой, никога и при никакви обстоятелства не го вижда.

3. Пакт с най-добрата приятелка
Жените винаги са заедно. Напълно естествено е да присъства една приятелка, която е много повече от сестра и е в течение на абсолютно всички подробности по всички теми. Една от тактиките на дамите е сключването на пакт „Без мъже“. По този начин, дори и да се появи невероятна възможност, изборът е между мъж или най-добрата приятелка. И често не завършва добре за мъжа.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
9
 
! Отговори
Плейбой преди 8 години
Не искам да се хваля, но много жени тичат по мен. За това ми викат плейбоя. Като им дръпна чанта и хукват по мен. Красив съм, сексапилен и явно излъчвам феромони на които нито една жена не може да устои...
14
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до ХМММ определено е прав.един мъж, ако умее търпеливо да почака ден-два без да досажда, определено ще бъде възнаграден добре, а не само с един бърз. мъже, а за да ви откажат може да има някои много прости причини. например да ви е сърдита, нещо недоизяснено. И нещо Много, ама много просто:преди да пристъпите с похотлива крачка към дамата направете си "ревизия" на ум кога последно освежихте и хигиенизирахте уста, атрибут... кръгом към банята. после шансът ви за успех е по-голям. ПОВЯРВАЙТЕ!
13
3
 
4
 
! Отговори
Хм преди 8 години
Ти си жена, защото няма мъж, който да не лъска. Плоска си и да знаеш, че е.ането и със пръст става, а за Щом се изказваш така пренебрежително, за нейно величество Ч.екията, ти си жена, защото явно не знаеш, че Тя е изкуство :) Мерси. Благодаря Ви за вниманието, госпожо!
12
2
 
4
 
! Отговори
Мара Шепова преди 8 години
До ХмЗдравей Чикиджио! Искаш да ни кажеш, че е подобрен да свършва в банята ли? Еми ти си свършва където си искаш, а аз обичам най много жените на Чикиджии, като теб. Много са страстни. Цакай карти и бий ***, а аз ще се мъча. Какво да правя, като за мъки съм роден... ;)
11
1
 
2
 
! Отговори
Хм 2 преди 8 години
интересуваш от това, което най- много те интересува, за да го получиш скоро и на добра за теб цена. Задължително си пич с нея. Дори готвиш вечеря за нея и приятелките и, но без да пипаш чуждо. Между другото, който изневерява... си изневерява и не му трябва причина. Човек можеда изневерява при един партнер и никога на следващ. Кой, каквото повикал. На това му се казва уважение. Сполай Ви, добри хора, а на останалите... не ви сполай :)
10
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре де мъжете що не ги правим тези номера, а всички чалъми и женски номера идват от женската част, а после все ние сме им виновните! Жената, ако не иска лека всичко е ок и всички трябва да се съобразяват. Ако мъжът не иска лека значи е импотентен, или започват подозрения, че е бил с някоя друга. Ето ви поредните двойни стандарти.
9
3
 
5
 
! Отговори
Хм преди 8 години
Всяко действие има равно на него противодействие :)Какво бих направил аз в такава ситуация. Всъщност бил съм в такава ситуация :)Всеки път, когато си лягаме и знам, че може да я поискам си обръщам малко внимание в банята и спирам да я искам, а дори ми се доспива. Хем задоволен, защото съм си майстор на ч.кията, хем тя непожелана. Забавляваш се, отново играеш карти с приятели у вас. С нея си вежлив и си кавалер. Всичко друго е наред, щастлив си. Играта е, като на пазаренето... най- малко се
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
и аз съм имала приятелки и гаджета, но такива глупости като в статията не съм и чувала. повечето жени в БГ например се епилират, не се бръснат. "пакт без гаджета" от кой филм го взехте това? секса не е сирене. когато единият не иска, не иска. лошо няма случва се. не е болка за умиране. а и партньора трябва да умее да съблазни половинката си. за тия неща не се пита. трябва да знаеш как да си ги вземеш или да уважиш отказът. останалото са игрички за недораслеци и лигли.
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тя ако постоянно неиска секс какъв е смисъла да сме гаджета
6
0
 
14
 
! Отговори
От опит преди 8 години
Когато се е амбицирал да прави секс, "бабешките" *** изобщо не му правят впечатление.
5
0
 
5
 
! Отговори
Стратегия? преди 8 години
"настоящата"Думата изчерпва всичко, което трябва да бъде написано към теб като коментар.
4
4
 
21
 
! Отговори
мъжка стратегия преди 8 години
Мъжете пък си имаме и ние стратегии.Ако не ви пуска отидете при комшийката,колежката,бившата или ***.Все някъде ще топнете чушката.А настоящата нека си седи и да си хубавее в къщи с главоболието и другите женски номера,които и излизат през носа!
3
5
 
12
 
! Отговори
Казанова преди 8 години
Жена му не му пуска и той ходи при приятелки. Какво по-нормално от това питам? И естествено пак мъжа виновен, а не жената, която не си изпълнява съпружеските задължения. Ако не е иска и не е желае - зле, ако е иска и е желае - само за секс мислел. Ей, това за женорята няма угодия, ей! Все недоволни, все мрънкащи. Хайде 1-2 пъти може, ама на почти всеки път е прекалено. Пари за *** няма, а и е гадно. Има обаче мадами на които също им се иска секс и го правят за удоволствие. Лошо нЕма!
2
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
а мойта офцъ често ми вдига някакъв скандал когато не иска да е ръгам. все се сеща за нещо от преди време и започва да натяква. на мен ми се изпарява желанието и тя го знае, но не знае че ми идва желанието да и забия един между очите. тогава аз пък излизам уж с приятели, а си имам приятелки, които не ги боли глава и не ми вдигат скандали. винаги са готови на креватни подвизи, така, че и аз не съм капо...
1
1
 
23
 
! Отговори
краси преди 8 години
Пълни глупости.