Как да се възстановите след мъчителна раздяла

Шест съвета от специалисти
27 авг 2015 22:45, Теодора Драгоева
34
Как да се възстановите след мъчителна раздяла
Снимка: outnow.ch

Раздялата/разводът обикновено са твърде мъчително и болезнено преживяване. След подобна ситуация в живота, човек се чувства самотен, огорчен, измамен, тъжен, гневен и като цяло губи вярата си в противоположния пол.

Раздялата си е вид загуба и може да бъде много опустошителна. Именно за това някои хора се справят с нея, като се отдават на своите пороци, връщат се към своя бивша връзка или пък продължават да се надяват на помирение с отчуждената си половинка.

В крайна сметка няма човек, който току що да е излязъл от сериозна връзка и тутакси да започне да се радва на свободата си.

Ще ви дадем няколко съвета за по-бързо и по-правилно изцеление от болката. Основният от тях е да се съсредоточете върху себе си!

Сега е моментът да инвестирате време в своята собствена личност, за да се почувствате по-силни отново и то по-бързо.

А ето и няколко предложения по темата:

1. Погрижете се здравето и формата си

Сега е моментът да започнете да се храните по-здравословно, да спортувате по-редовно, да идете на всички профилактични прегледи, да започнете по-често да излизате сред природата и т.н. Всичко това ще ви направи по-енергични, ще повиши настроението ви, ще облекчи стреса. Освен това е добре да започнете да се наспивате по-добре и като цяло да работите към изграждането на по-положителни и здравословни навици.

2. Направете ремонт или си купете нова кола

Заменете старото с ново - сега е моментът. Прочистете не само душата си, но и дома си. Направете ремонт, сменете мебелите си с нови, купете си нова кола (ако имате възможност), дори може да продадете жилището си и да си купите ново, просто за да се изчистите от лошите спомени покрай конфликта с бившия си партньор.

Още по темата можете да четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Tommy преди 1 година
КАЗВАМ СЕ ТОМИ И ИСКАМ ДА РАЗКАЖА НА СВЕТА ЗА Д-Р ОГУНДЕЛЕ, СТРАХОТЕН КАСТЪР НА ЗАКЛИЯНИЯ, КОЙТО МИ ВЪРНА ЖЕНАТА МИ В РАМКИТЕ НА 48 ЧАСА СЪС СИЛИТЕ СИ, ТОЗИ ЧОВЕК Е МНОГО МОЩЕН, АКО НЯКОЙ СЕ НУЖДАЕ ОТ ПОМОЩТА МУ, ДА СЕ СВЪРЖЕ С НЕГО В WHATSAPP ИЛИ TELEGRAM: +27638836445. ТОЙ Е МНОГО ЧЕСТЕН.
22
0
 
0
 
! Отговори
Michelle преди 1 година
МОЯТА ИСТОРИЯ.Казвам се Мишел Хол Спенсър и имах развод със съпруга си, защото той ми изневеряваше, но все още го обичам толкова много, така че потърсих помощ и намерих д-р Огунделе след няколко лъжци в интернет. Д-р Огунделе направи заклинание за мен и в рамките на 24 часа съпругът ми се върна у дома и ме помоли за прошка, това е много мощно за всеки, който се нуждае от помощ, да се свърже с д-р Огунделе в WhatsApp и Telegram на този номер: +27638836445.
21
2
 
0
 
! Отговори
от 29 преди 8 години
Как се разпознават този 1 процент от мъжете?Нищо не ги спира, за да са с вас по всякакъв начин - мисловен, духовен, телесен, видим и невидим.Нищо не може да ги спре! Не ги спира ни обществото, ни страховете им, нито времето, нито пространството! 100 процента отдаденост! Вика му се на това Висша Любов родена в Мъжко Тяло.Наистина е хубаво и дано тези мъже да попаднат на правилни жени. Ако не попаднат е лошо, но всеки с изборите си.
20
2
 
0
 
! Отговори
до 25 и 27 преди 8 години
Значи, това, което описваш ли е "клин клин избива"? Що този не си е избил клина с новата, обичаща го жена? Нещо не ми се връзва.
19
2
 
2
 
! Отговори
до 21 преди 8 години
Да не би да искаш да ми кажеш, че правенето на секс не е "обичане"? Как да не е? Я питай 90 процента от мъжете и ако не ти кажат ДА, пак ги попитай ако твърдят, че обичат една жена можеш ли да я обичаш, ако не правиш секс с нея? Абсурд! Ако не правиш секс с един мъж той ще изчезне и ще отиде да обича друга. Това е обичането за мъжете. Секс. 90 процента са така. Останалите 9 са гейове или монаси, които са влюбени в Бога и 1 процент са от тези, които енергията им тече свободно и в другите чакри.
18
3
 
0
 
! Отговори
до 21 преди 8 години
Първа и втора.Как да не може да се "обича"? Просто "обичането" е доста примитивно.
17
1
 
3
 
! Отговори
За вещите. 4. преди 8 години
Липсваха много скъпи скиорски очила, донесени от нейния баща от чужбина /тя беше запалена скиорка още от ученическите си години/. Липсваше и пишещата й машина /това се случи още през социализма, когато хората нямаха персонални компютри/. Тогава у нас не беше лесно да си купиш такава вещ, обикновено хората си ги донасяха от СССР, а това момиче вече сътрудничеше с дописки в някои вестници, машината й беше необходима. Когато го попита за липсващите неща, той нагло й отговори, че ги е продал!
16
1
 
3
 
! Отговори
За вещите. 3. преди 8 години
Тя помоли за съгласието му да живее при майка си, докато той отсъства - хем да й помага за отглеждането на бебето, хем да не бъде тормозена от свекървата, която беше много проста и зла, а снахата беше от интелигентно семейство. Връщайки се от второто си пътуване, той посети дома на тъщата и взе единственото, което беше оставил там - газовата печка от стаята на бебето, а беше месец януари! после подаде молба за развод. Когато тя отиде да си вземе вещите от дома му, установи, че две неща липсват
15
1
 
3
 
! Отговори
За вещите. 2. преди 8 години
Взел цедката, защото тя била подарък от майка му! Този същият напусна жена си на следващия ден, след като тя му съобщи, че е бременна. Направи го, без да я предупреди и дори без да са се карали - прибирайки се след работа, тя установи, че се е изнесъл!Третият се беше оженил за ученическата си любов. Тя вече беше студентка, а той я залъгваше, е също ще следва, но така и не взе матура. Уреди се на корабите за далечно плаване и това го удовлетворяваше. Тя го помоли за разрешение ...
14
1
 
4
 
! Отговори
За вещите преди 8 години
Не знам как е в други страни, но у нас е възможно тя изхвърли вещите му от яд и да не му даде възможност да си ги вземе.На мен са ми известни няколко неприятни случая.След като решиха да се разведат, той си събрал вещите в нейно отсъствие, като взел и полупразната тубичка с паста за зъби, която бяха ползвали и двамата, взел до половина пълното бурканче с нес кафе, а също и парфюма, който и бил подарил за последната им Нова година заедно. Друг един, изнасяйки се, беше взел и пластмасовата цедка
13
1
 
0
 
! Отговори
до 16 преди 8 години
Защото жената като обича, обича със сърцето си, тоест по-висша обич има там, обича с горната част от тялото си. Когато мъжът обича той обича преди всичко с подкръстието си и ако има късмет може част от тази чисто мъжка енергия да се вдигне до горе и да го заблуди за миг, че има разни други части от тялото му, които може би имат нужда от задоволяване. Огромна част от мъжете прогонват тези мисли скорострелно и правят секс, за да си докажат, че горните им части се задоволяват с пари, ядене и тва е.
12
1
 
5
 
! Отговори
Народът го е казал: преди 8 години
"Клин клин избива!" Но не винаги е възможно веднага да се започне успешна нова връзка. Много хора просто не искат друг човек, а държат на онзи(онази), който безвъзвратно са загубили. Или не могат да дойдат на себе си от потреса, предизвикан от неочакваното предателство. И негативните емоции, депресията, отчаянието или пък гневът пречат на човека да се заеме с някоя от горепосочените дейности.И едно уточнение. У нас няма как да се раздадат или изхвърлят вещите на бившия, защото той си ги взима.
11
2
 
0
 
! Отговори
до 16 преди 8 години
Не, не че нямат чувства, просто при тях като говорят за чувства или като усетят нещо отвътре в слънчевия сплит или главата им горната почне да витае влюбено, когато това им се случи,по презумция цялата тази енергия съвсем бързо се смъква към най-долните им части от тялото и те бързат да я реализират някъде.Няма значение с коя жена или с кой мъж е. Изхвърлена в някое тяло тази енергия ги освобождава от по-сложни чувствани процеси в сърце, глава, ум и дух характерни за жените. За някои от тях.
10
1
 
2
 
! Отговори
до 13 преди 8 години
Втрещявам се понякога, когато схващам съвсем ясно, че "мъчителна раздяла" за някои хора, особено мъже, е равно на настъпила очевидна липса на секс. Явно заради този факт "лекарството", което предлагат тези лечители е "секс". Толкова за същността и дълбочината на връзките, които тези хора имат, имали са и ще имат.
9
2
 
2
 
! Отговори
eeee преди 8 години
решението е секс с друг партньор,колкото по-скоро след раздялата толкова по-добре.избягвате въпроси защо?,ама къде сбърках?,точно на мен ли?,нали давах всичко от себе си а той/тя...?...секс му е майката
8
1
 
7
 
! Отговори
Анчо преди 8 години
Най-важното след мъчителна раздяла е да невземете да си посегнете!!!
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Как да се възстановите след мъчителна раздялаШест съвета от специалисти"И в статията има 2(два) съвета. Съответно го няма най-дорбия съвет - да посетят бай ти Минко. Той ще ги оправи всичките. Само да не се протърка.
6
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Със секс
5
1
 
2
 
! Отговори
до 4 преди 8 години
Знаеш ли какво е усещането? Като стара книжка, която помниш от детството си. Виждаш я случайно в някоя книжарница, усмихваш се за миг,сещаш се,че си я чел и я подминаваш. Там вече няма нищо, което да те интересува и да бъде препрочетено. Ето такова е.Ценните книги не ги забравяш. Тях ги препрочиташ и си ги купуваш и ги даряваш на други, ако трябва и те ти ги връщат, щот знаят, че са ти ценни и самите те си купуват ценна книга-вдъхновение му се вика. Книгите, които остават в миналото не са важни.
4
1
 
5
 
! Отговори
до 4 преди 8 години
Не знам кой ме е забравил. Аз не общувам с тях. Те сами си знаят дали са ме забравили. Не ме интересува особено. Част от миналото ми са, а миналото е далеч от мен и не ми е приоритет. Все едно сме непознати. Човек, които не присъства в живота ми по никакъв начин за мен е просто един непознат. Лесно е за прилагане.