Колеги-дразнители, които се срещат в почти всеки офис

Те са истинска провокация за околните
31 авг 2015 21:47, Теодора Драгоева
19
Колеги-дразнители, които се срещат в почти всеки офис
Снимка: outnow.ch

Ако работите в офис и харесвате работата си, вероятно намирате за симпатични голяма част от колегите си. С други - може би имате вражда или открита конкуренция. Освен тези хора обаче, съществува така нареченият събирателен образ на „неприятния колега“.

Неприятните колеги могат да бъдат различни типажи и надяваме се, не сте се срещали с всички тях. Но поне с един-два, със сигурност. Вероятно вече се сещате за някого и за това как именно този човек може да съсипе всеки прекрасен работен ден.

А може би забравяте някого? Най-добре проверете, като прочетете кои са най-неприятните колеги в един офис:

1. Човекът, който винаги взима неща "назаем"

Този колега винаги иска чужда химикалка, която после "забравя" да върне. Бюрото и шкафовете му са пълни с чужди офис принадлежности. Ако се чудите къде е ножицата ви или листчетата, които се лепят, има голям шанс именно този колега да е отговорен за тяхното "похищение".

2. Вандалът в тоалетната

Няма нужда да изпадаме в подробности какво точно означава „вандал в тоалетната“. Сами се досещате. Може би дори знаете кой точно от колегите ви отговаря на това описание. По-лошото е, когато са повече от един. След подобни вандалски прояви, вероятно се питате: „Как тези хора живеят заедно с други хора?“.

3. Човекът, на когото винаги му е студено

Без значение на колко високи градуси е настроен климатикът в офиса през зимата или пък че слънчевите лъчи вече огряват стаята през пролетта – на този ваш колега винаги му е студено. През горещите летни дни пък той изпитва ужас от пускането на климатика на студено.

4. Човекът, на когото винаги му е топло

Този колега е пълната противоположност на описания по-горе. Въпросният неприятен човек винаги е недоволен от топлината в офиса. Ако беше възможно, през лятото щеше да работи залепен до климатика, а през зимата – би искал да го спира на всеки 15 минути. Тайната му мечта е да има петъчен офис дрескод – по бански.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
33
 
! Отговори
Шефът преди 8 години
ЕЙ! ВИЕ ТАМ!Да, точно вие! Ще работите ли вече или ще клюкате колегите си?!
1
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ооооо, ако са само тези типове неприятни колеги, направо да ги почерпи човек!У нас, в Бг, основният вид неприятен колега е вечният злобар, подлец и завистник - не му пречиш, дори понякога му помагаш, но той, ако може, в капка вода ще те удави.