6-те неща, които мъжете обичат в жените

Мъжете обичат, когато жените знаят къде се намира всичко
12
6-те неща, които мъжете обичат в жените
Снимка: Outnow.ch

"Мъжете са от Марс, жените от Венера“. С това клиширано схващане за мъжете и жените от векове се обясняват различията в двете половини на човечеството.

Въпреки че често е трудно да разберем мъжете и тяхното мислене, те също имат чувства като всички човешки същества. Много жени смятат, че мъжете са по-склонни да зарязват половинките си с лека ръка и без никакви угризения.

Разбира се, това невинаги е така. Мъжете също търсят истинската любов, както всяко човешко същество. Стремят се да направят любимите си щастливи и се радват на ласките и красотата на половинките си.

Има няколко неща, които мъжете биха искали жените да знаят за тях, за да ги разберат по-добре. Ще ви разкажем за 6-те неща, които мъжете обичат у жените повече, отколкото сме предполагали.

Жените помнят неща, които мъжете забравят

Тази способност на женския мозък да запаметява най-разнообразна информация впечатлява мъжете много, особено когато се отнася до рождени дни, семейни събития, дори поводи, свързани с приятели и близки.
Много мъже се възхищават на приятелките си за притежанието на тази черта, тъй като това ги кара да разчитат на тях за важни неща.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-вече харесваме 25-годишни жени със съвършенни тела. И няма значение дали ще питаш момче в ранния пубертет, или някой 50 годишен мъж примерно. Отговора е един и същ.
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мъжът мисли повече еднопосочно и се концентрира . Женския мозък е като радар и може да обхване всичко.На едно и също място са и жената може да има по-детайлна информация !Мъжът е по детайлите на това което го впечатлява !Значи в разузнаването - двата мозъка се допълват ( това са резултатите !)