По какви жени може да се увлечете в офиса

Дали обаче е разумно да рискувате?
28
По какви жени може да се увлечете в офиса
Снимка: outnow.ch

Флиртуването в офиса – за някои е хоби, за други изкуство. Факт е, че без тези дребни интимни игри и закачки атмосферата в офиса би била много по-скучна. От друга страна те може доста да усложнят работния ви живот. Ето и по кои типажи жени в офиса мъжете най-често си падат:

Новото момиче

Тя е нова и интересна. Внася глътка свеж въздух на работното място и вероятно ще се поддаде на ухажването ви, тъй като ще бърза да се сприятели с всички в офиса и да се внедри в атмосферата. Като всичко ново обаче, може и тя да ви омръзне и скоро да се отегчите от нея, след като я превърнете в свое завоевание.

Недостижимата

Тази жена винаги е дистанцирана, държи се като абсолютен професионалист и вътрешно ви кара да превземете тази недостъпност. Ще ви бъде трудно – тя не смесва работата с удоволствието, което прави предизвикателството още по-силно. Ако накрая успеете да я свалите и после отношенията ви се развалят обаче, ще си спечелите сигурен враг в нейно лице, тъй като тя ще се почувства предадена и с "уронен" имидж.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
до 14 преди 8 години
Винаги в работата възниква някакъв спор между шеф и служител,но когато тази връзка прерасне в нещо повече ,тогава единия почва да манипулира другия ,за да види колко държи на него/нея.В един момент единия се чувства използван повече от необходимото,естествено служителя ще е прецакания,защото шефа няма как да е.Па недай си боже ,служителката да почне да го контролира или манипулира ,гарантиран и е шута отзад и ще бъде изхвърлена,като въшливо коте.
5
1
 
3
 
! Отговори
с опит преди 8 години
Недостижимата е най-добрата комбинация.От опит го казвам,но когато нещата опрат до секс,просто напускаш работата и оставяш добри спомени и сладко.горчив вкус,но никога отвращение. Или варианта да спиш с шефа си и след това пак ще напуснеш,но с други чувства.Никой досега,който е спал с шефа си не е оставал за много дълго на работното си място ако шефа разбира се не е неговата половинка.
4
0
 
4
 
! Отговори
Sex преди 8 години
Аз се увличам предимно по красиви и/или страшно интелигентни.
3
2
 
3
 
! Отговори
Po преди 8 години
"Skromnata"-ama koi ,az li ?az ne sym ot Tqh,ti za k'va me vzemash....i sled tova prekarva vsichki kolegi ...
2
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Минко 47 г. ергенмога ли да ти дам фейса на една *** кокона да и се разпишеш на бележникът щом си такъв майстор с голямата писалка?.бива го момето бая е ебливо ама нещо все незадоволено ходи.може и да се харесате за дългосрочно клатуркане.то май тва ше ви е.. Ако си девствен ще ти дойде екстра тя обича да се изживява като преподавателка ;)
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Минко,Ти в коя листа си вписан като кандидат за общински съветник?