Ще имате ли "късмета" в любовта на Кари Брадшоу?

Тоест, скоро няма да минете под венчило
12 окт 2015 23:00, Теодора Драгоева
2
Ще имате ли "късмета" в любовта на Кари Брадшоу?
Снимка: outnow.ch

Вероятно помните, че в един от най-запомнящите се епизоди на сериала "Сексът и градът" Кари загуби (временно) любовта на живота си (Тузаря), когато той се сгоди за красива, стилна и добре възпитана млада жена на име Наташа.

Светът е пълен с жени като Наташа, с които мъжете са по-склонни да се задомят. Обикновено представителите на силния пол не се женят за свободолюбиви, интелигентни, чаровни, самостоятелни, амбициозни, нетипични дами като Кари.

Мъжете предпочитат по-обикновени жени, които им изглеждат по-лесни за съжителство и по-подходящи за създаване на семейство.

Ето и няколко знака, че вие сте Кари в един свят, пълен с жени като Наташа, които ще ви крадат мъжете под носа:

Мъжете често не ви разбират

Ако усещате, че мъжете не разбират вашите емоционални настроения. Ако усещате, че те често не са съгласни с нещата, които говорите или просто не ги намират за интересни. Ако смятат чувството ви за хумор за странно и мислят, че намирате за смешни неща, които за тях не са, то значи вие сте твърде странна за повечето мъже в този свят. Може би сте твърде ексцентрична, твърде интелигентна, твърде успяла или нещо подобно, но определението "твърде" ще ви пречи в любовта.

Марширувате в ритъма на собствения си барабан

Може би животът ви би бил по-лесен, ако се водите от обичайните правила, а не искате да променяте статуквото. Ако сте жена от типа Кари, вие държите да сте уникална и всичко в живота ви да бъде автентично и истинско. Не ви пука дали така не усложнявате живота си – вие обичате да нарушавате правилата и не се водите от социалните норми. Е, да но мъжете се плашат от такива различни, макар и уникални дами, дори и да ги смятат за страхотни. Просто не се женят за тях.

Още по темата можете да прочететe в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този сериал е измислено - нереален .Един мъж ако не те харесва , че си образована, интелигентна изкарваш пари ( което не се постига за 2 часа ), не ти харесвал мнението , ми тогава да се разкара . Има мъже които биха искали да имат точно такава жена , заедно биха успяли и постигнали много ! Ако имат такова разбиране , сигурно ли е какво ще излезе от " Наташа "!
1
3
 
6
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Не. Няма да имам. Не гледам и не играя в *** филми, а този сериал е един от най-тъпите.Хайде да почнете да давате примери от някой по-интересен или не може да се случи, защото само този сте гледали. О, извинете и онзи другия сивите нюанси. Много го търкахте и него из виртуалните ви статии....