Секс поза обратна каубойка

Мъжете я харесват
29 ное 2015 23:00, Михаела Лазарова
34
Секс поза обратна каубойка
Снимка: Reuters

Коя е любимата ви секс поза? Следващите редове ще ви представят предимствата на секс поза обратна каубойка. Всичко, което трябва да направите е да възседнете партньора си с гръб към него. Тази позиция е в пъти по-удобна от познатата ви секс поза каубойка. Защо трябва да се доверите на това изживяване? Ето няколко възбуждащи причини.

Жената определя темпото

Какво повече може да възбуди вас и партньора ви от това вие да поемете контрола във ваши ръце? В секс поза обратна каубойка вие поемате и определяте темпото. Също така може да контролирате и променяте ъгъла на проникване.

Чувството за власт ще възбуди вас, но и половинката ви, а това ще ви накара да се чувствате и изглеждате още по-съблазнителни в спалнята.

Секс поза обратна каубойка дава възможност на дамите да движат тялото си, така че да получат максимално удоволствие от нея. Могат да се накланят лесно напред, назад, на една страна, да полюляват бедрата си.
От друга страна това е добра възможност за тях максимално да задоволят партньора си стимулирайки с докосвания гениталиите му.

Повече по темата може да прочетете в  Az-jenata.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
3
 
! Отговори
Дърт Крейзър преди 8 години
позата е добре , защото ръцете са ми свободни и е удобно да я пипнеш тук там
19
0
 
5
 
! Отговори
mitaka преди 8 години
Завърши зле. Тя се върна при мъжа си заради детето и защото аз нямах средства да ги издържам. Знам, че не го обичаше и всичко беше заради парите. Каза ми, че не си ляга с него, но аз не се почувствах добре и скъсахме. Знам как изглежда отстрани, но всичко между нас беше истинско.
18
0
 
2
 
! Отговори
мари преди 8 години
Извинете, но вие наистина звучите много наивно. Жената сигурно е била над 40 и е била достатъчно опитна да ви завърти главата с техники в леглото и игра на чувства. И как завърши историята с нея, ако не е прекалено лично?
17
1
 
7
 
! Отговори
!!! преди 8 години
Сериозно, 14 години по-голяма....!!!.... и не си се почувствал като рибка!? Направо е била като лелка пред теб, каквато и козметика и да е използвала. Нужен си и бил да и задоволяваш интимните нужди, нищо повече. Завъртялата ти е главата с френска и със *** си и ти си лапнал като шаран кукичката.
16
2
 
3
 
! Отговори
mitaka преди 8 години
Разликата ни беше 14 години и 8 месеца. Жената беше разведена с едно детенце. Не мисля, че всичко това има значение когато има чувства.
15
0
 
1
 
! Отговори
мари до mitaka преди 8 години
Извинете ако сте се обидили от изказването ми за любовниците! Каква е била разликата в годините с партньорката ви?
14
3
 
1
 
! Отговори
!!! преди 8 години
Не сме цинични, ти си наивен. Аз съм в положение да се виждам с по-млад мъж и той ми говори за чувства. Но ако нямам настроение и не му направя френска и не му дам отзад , се сърди като малко дете. Не ми се обажда по две седмици. Хайде не ни обяснявай от къде изгрява Слънцето! По-голяма съм от теб
13
1
 
4
 
! Отговори
mitaka преди 8 години
Много сте супер цинични! Ужасни сте! Аз съм имал връзка с по-голяма жена, и да не кажа всеки път, но често правихме пълна програма. Но това в никакъв случай не означава, че е било начин да ме задържи. Тя правеше това което и харесва и изобщо имаше чувства към мен. Вие принизявате всичко. Не всичко опира до секса.
12
3
 
3
 
! Отговори
!!! преди 8 години
Моме, недей да съдиш любовниците. Когато мъжът ти чукне 50 и все по-рядко се сеща за секс, може да се стараеш колкото си искаш. И тогава ако ти падне някое младо жребче, едва ли ще имаш нещо против да те 'посети' на всякъде.
11
6
 
4
 
! Отговори
мари преди 8 години
Е, те любовниците са за това. Да компенсират това което не получавате в семейното легло. Аз се старая на моя мъж нищо да не му липсва. Разбира се, не правя нещо което не ми харесва.
10
5
 
8
 
! Отговори
ergo преди 8 години
моята пък изобщо не ми дава отзад, но за сметка на това любовницата компенсира тази липса напълно
9
2
 
4
 
! Отговори
до №13 преди 8 години
Мъжът ти е късметлия! Моята жена изобщо не харесва тази поза, а "отзад секс" и се прави много рядко и то само в поза лъжичка, на пълна тъмнина. Не я знам от какво се срамува.
8
4
 
6
 
! Отговори
мари преди 8 години
Правила съм го в тази поза и на двете места, но не ми хареса особено.
7
2
 
8
 
! Отговори
65 преди 8 години
Ех,тази Михаела само смях прави на хората !!!!!Пиши пиши ,това него можеш ,ама пиши
6
9
 
7
 
! Отговори
ULI4EN-G преди 8 години
Хора,то тези теми са табу,което е грешка.Филма,книгите 50 нюанса махнаха тази тема от табу категорията.Стига сте се правили, евала на статията.
5
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
много си е добра позатаизобщо всички пози в които наблюдавам как се движи Д-то на девойката страшно ме кефят
4
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И кой да я напише тая статия?
3
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Язе обичам да си ги жънем на-жетварската поза?!)))
2
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Обърната, не обратна...
1
3
 
20
 
! Отговори
-------------------- преди 8 години
Натискам линка към аз жената, за да прочета така интересното продължение на статията за обратната каубойка и чета в лентата с адреса горе:"az-jenata.bg/a/12-semeystvo/31467-solidni-pokazateli-za-nalichie-na-depresiia/"Сега в главата ми се въртят въпроси към авторката тук и там, но ще ги спестя.