Как връзката ви да бъде по-интимна?

Няма по-голяма близост от прегръдките и нежните целувки
14
Как връзката ви да бъде по-интимна?
Снимка: outnow.ch

Не всяка връзка предполага интимност в духовен план. Интимността не означава само секс. В една връзка трябва да има и близък емоционален контакт между партньорите. Невъзможността за изграждането му е честа причина за раздели и разводи.

Какво трябва да направите, за да изградите интимност и близост помежду си? Ако преди сте ги имали, но по някаква причина сте ги изгубили, ето начините да ги върнете обратно във връзката:

Повече комуникация

Комуникацията е на първо място. Тя е основен градивен елемент в една връзка, особено между мъж и жена. Колкото и понякога комуникацията да е трудна, тя трябва да съществува. В противен случай връзката е само фиктивно функционираща. Отношенията между партньорите са сухи и сякаш по-скоро колегиални, отколкото интимни.

Повече прегръдки

Няма по-интимен акт от прегръдките и нежните целувки. Дори най-добрият секс не може да измести сладостта от този начин на изразяване на любовта и привързаността към половинката. Прегръдката трябва да присъства често в ежедневните ви отношения, ако искате да върнете близостта помежду си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


14
Напиши коментар Коментари
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеки от нас знае кога обича, но понеже нашата партньорка(партньор) не може да чете нашите мисли за това съди по нашите действия.Ако объркаме това изразяване обикновено се получава.
Аз много я обичах, ама любовта изчезна между нас.
Т.е. моята любов остана неразбрана и аз на разбрах любовта на партньорката(партньора).
8
0
 
0
 
! Отговори
Шефът преди 1 година
Ей жебишки ъглита тука ли сте :-)
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Леле колко омраза в такава хубава тема
6
1
 
0
 
! Отговори
4 преди 1 година
Между другото почнал си пак да затлъстяваш. Поддържай се във форма да не вземеш пак да заприличаш на разплуло се пра-се обрасло с четината, готово да го заколят. Тя жабо-заблудената ти с кривия нос и устата клечка с отворен широк ***-изатор пак ще вижда в теб нещо, което никога не го е нямало, но поне външно да лъжеш света, че си много добре. Пиарски изпълнения на жабите. Фалшивите страхливи бок-луци
5
1
 
0
 
! Отговори
4 преди 1 година
Не е нужно да го повтаряш. Всички, които добре те познават са наясно, че външно изглеждащите като принц и принцеса отвътре са гнили жаби. Нали това ти беше любимата песен? Луди жаби на сън?И наяве ги обожаваш. Квакай си в жабурника и не се разнасяй по виртуални страници, че само жалкарите така правят. Ходи гледай си реалното щастие позьорско, а краставите да квакат под вас. Като се изжабурите с дете се похвали. Ама от жабешки анали деца не излизат. Бог да я прости Най-Голямата Пач-а.Майка ти.
4
0
 
6
 
! Отговори
e преди 1 година
Ако сте наистина влюбени това се случва от само себе си. Другото е само секс.
3
8
 
1
 
! Отговори
Шефът преди 1 година
Ми кък, никък, хич не ми требе интимна :-) да пере, чисти готви и да не ме занимава с глупости и да не ми губи времето :-) Ае ко ни занимааате с феминистки идиотщини. Аз си знам как да я командира и тва е начина :-) Айде па*чите ше се наемат ся :-) жебите да си знаят мястото ей :-) целунати или не жеби ше си останете шот сти родени жеби дет все съ зяпати в Ъгли-далуту колку сти ъгли, ама жебити си остаати жеби и тва е кви принцуй ки принцеси кво фемини-мемини дивутии ае мама ви шъврънтии :-)
2
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Смешки и тъпизми.
1
4
 
4
 
! Отговори
Брегор преди 1 година
Комуникация, сладки усмивки, прегръдки и лигавене наистина изглежда това е ключа към задушевните отношения.

15 цитата на Стивън Кинг
15 цитата на Стивън Кинг

15 цитата на Стивън Кинг

Любовен хороскоп за 24 – 30 април 2017
Любовен хороскоп за 24 – 30 април 2017

Любовен хороскоп за 24 – 30 април 2017