Сексът в джакузи крие рискове

Ако правите секс във ваната или джакузито, вероятността да се заразите с полово предавана болест е по-голяма
26 мар 2016 23:00, Михаела Лазарова
33
Сексът  в джакузи крие рискове
Снимка: Reuters

Джакузи, гореща вана, партньор за компания. Как да не се възбудиш от тази обстановка! Сексът в горещата вана или джакузито може и да е съблазнително преживяване за много търсачи на нестандартни усещания, но той носи много рискове за здравето.

Защо трябва да помислите отново, ако смятате да правите секс в горещата вана?

Гнойни инфекции на пикочните пътища

Във водата се съдържат много различни химически вещества. Когато тя е гореща техните свойства се засилват и вредните им влияния нападат организма. Хлорът се добавя към водата във водопровода, за да убива болестотворните бактерии. Заедно с тях обаче убива и бактериите на вагиналната флора.
Тъй като органите на половата и пикочната система са в изключителна близост, и двете системи могат да пострадат от различни инфекции.

Полово предавани болести

Ако правите секс във ваната или джакузито трябва да имате предвид, че там вероятността да се заразите с полово предавана болест е по-голяма. Водата улеснява придвижването на микроорганизмите. Така независимо дали партньорът ви е с презерватив, вие не сте предпазени.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
12
 
! Отговори
Обобщение: преди 8 години
Да обобщим! Ако искате безопасен секс-само в някоя пустиня, по обяд, под слънцето, на някоя добре напечена скала, с по 3 презерватива един върху друг, за да е безопасно.И никакви целувки където и да е, защото се обменят телесни течности и бактерии.Преди това-или обтриване с 90% спирт на тялото за дезинфекция, или неопренов костюм, изрязан само на определените места, за да не се предават и кожни бактерии.Ако е джакузи, вътре калиев перманганат малко, или направо някакъв антибиотик.
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Ястреб ЕфендиАми учим се от вас, но сме лоши ученици! За сега сме усвоили тънкостите на хетеросексуалната любов, другата е ВАША специалност...Традиции, брат'чед, кво да прайш...
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Ястреб ЕфендиДоган Ефенди, ние не сме любители на ректалните отверстия, било то мъжки или женски. Тази любов към този отвор на човешкото тяло е традиционна в културата на етноса ВИ. Остави на страна шегите ами кажи сериозно до къде стигнахте с експериментите да предизвикате естествена бременност при мъжете? До колкото съм чувал, вървели из цялата територия на държавата ВИ, но били неуспешни...за сега. Един съвет от мен - продължавайте, все някой ден ще се получи и ти да си първият "майка"!
9
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оу, Мишето с нова просветителска статия. Моля всички да я поздравят на деня на народните будители през ноември.
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом е толкова опасно никакво жакузи повече и без това дясната ми ръката стана по-мускулеста!
7
5
 
11
 
! Отговори
Метал и сланина преди 8 години
Я не ни занимавайте с глупостиКажете за терористите. .За бежанците от Идил Кажете за войната ,да ни е страхНас само като ни е страх ни е хубаво. И повече ракия копуваме тогава...
6
1
 
14
 
! Отговори
Кака Кина ККК преди 8 години
Минко е импотентен хомобандит ;))))
5
1
 
18
 
! Отговори
Иванчо преди 8 години
Еее'баси!Никога не съм бил в джакузи! Следователно: Никога не съм бил изложен на риск от секс в джакузи... Щото просто нямам шанс да попадна в джакузи... щото просто нямам пари за джакузи... щото просто явно следователно риск от секс в джакузи имат само тия, дето имат много пари за да си ги харчат за джакузи. Значи, аз понеже нямам толкова пари, и да искам, не мога да се изложа на рисковете от секса в джакузи. Значи, няма от какво да ми пука и си свиркам нали?
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Минко пак изтрепа рибатав жакузито :)
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
М-да,опасно е!Лани един канадец направил инфаркт в джакузито, докато таковал жена си и понеже бил 120 кг я затиснал с тежеста си и женицата се удавила.
2
1
 
11
 
! Отговори
Гошо преди 8 години
МИШЕ ОБИЧАМ ТЕ !!!!!!!!!!!!!6
1
1
 
16
 
! Отговори
Турчина Мехмед преди 8 години
Да му мисли бай Митьо Пищова