В какво никога няма да превъзпитате партньора си?

9 неща, които няма да промените у него, колкото и да се опитвате
Обновена: 21 апр 2016 22:45 | 21 апр 2016 22:35, Теодора Драгоева
13
В какво никога няма да превъзпитате партньора си?
Снимка: outnow.ch

Британската сексоложка Трейси Кокс разкрива качествата и навиците, които никога няма да можете да промените в своя партньор, независимо колко много се опитвате.

Възможно е във вашата половинка да има някои неща, които да започнат да ви побъркват в дългосрочен план и често да се превръщат в основа за скандали и раздори.

Много хора смятат, че биха могли да наложат промяна в своя любим, като се налагат, протестират шумно, вдигат скандали и т.н.

Истината е, че това е загубена кауза в някои случаи. Вижте в кои:

1. Пороци и пристрастявания
Ако вашият партньор има проблеми с алкохола, наркотици или хазарта, вашата подкрепа ще е важна за него, но шансът вие да го промените и да прекъснете порока, ако той сам не е готов да се откъсне, е минимален. Обикновено това е една отчаяна борба с неизвестен край.

2. Основни личностни черти
 Трейси Кокс твърди, че личностните черти се оформят, когато човек е много млад, но след като стигне определена възраст, вероятността да се промени заради някой, е много малка. Според едно проучване, направено преди повече от век от Университета в Харвард, след като човек мине 30-те, той вече не подлежи на промяна на характера.

3. Връзката със семейството
Ако вашият любим е твърде привързан към своите родители, братя и сестри, вие няма да можете да промените това, дори да го ревнувате много от тази близост. Обратното също е вярно: ако той не е близък със семейството си, вие няма да можете да поправите тези хладни отношения, дори и да положите огромни усилия.

4. Хобита и интереси
Независимо дали вашата половинка си пада по екстремните спортове или е вманиачена на тема фитнес, четене или градинарство, тежко ви, ако се опитате да я спрете да практикува любимите си хобита и интереси. Това по-скоро ще има пагубно въздействие върху връзката ви и е силен знак за несъвместимост, твърдят експертите.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
2
 
! Отговори
Jena преди 8 години
Nomer 1 v statiata e nomer 1. Mnogo viarno. Pushi li, shte pushi dokato pukne. Pie li, shte pie dokato pukne. Bie li, shte bie dokato pukne. Hodi li po u.rvi, shte hodi, dokato pukne. Pozvolil li si e da vi nagrubi, napsuva ili unizhi, shte go napravi pak, dokato pukne. Izkliucheniata sa riadkost. Ima gi, no ne razchitaite na tova prostakyt da pomydree. Ne i dokato ne pukne.
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Възрастен човек, чиято цел е да "превъзпитава" друг възрастен, е обречен никога да няма нормални отношения с хората.Или приемаш този, срещу теб, такъв, какъвто е или свеждаш контактите си с него до минимум./Пре/възпитават се само собствени деца.
7
0
 
5
 
! Отговори
ааа преди 8 години
абсолютно всички роднини от страната на съпуга ми са разведени и в неговата фамилия е особено любим навика да се клюкари и злослови срещу всяка снаха -стара ,нова ,няма значение -да се оплюва когато тя не присъства-това двуличие е наследено от поколения..
6
0
 
9
 
! Отговори
Атанас преди 8 години
Всъщност не трябва да променяте човека до вас по никакъв начин. Трябва да го приемете такъв какъвто е.
5
0
 
3
 
! Отговори
Весо преди 8 години
7. Куха Лейка, Има голяма вероятност жена ти да се е развела с теб, понеже си полуграмотен.
4
1
 
3
 
! Отговори
Куха лейка преди 8 години
От де е Жената от там е родата ората са го казали. Ако не вервате се е развела с вас. Като мойта с мене... да не кажете че несам ви предупредил.
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
да си ходи с манипулиращата майка.
2
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
3. Връзката със семействотоАко вашият любим е твърде привързан към своите родители, братя и сестри, вие няма да можете да промените това, дори да го ревнувате много от тази близост.===Ако съм ти партньор и се опиташ да прекъснеш връзката ми с роднините или пък да я промениш по някакъв начин, така ще те млатя, че и ДНК тест няма да те разпознае. Журналистка смoтaнa.
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да слушка мама, нищо че е минал четирстака отдавна... ама такива са ни нашите родни български мъже... чудууу убавци.Попитали американеца кого обича повече, жената или любовницата. Ми жената разбира се, отговорил той - ние държим много на семейството!Попитали и французина - "разбира се че любовницата, ние сме известни с любовта и романтиката си" - отговорил той.Накрая попитали и наш Бай *** - "Ами аз си ги е*ба и двете, ама най си обичам мама"