Приятелят ми мастурбира по няколко пъти на ден...

Ева Кулева ви съветва за любовта
28 апр 2016 23:00, Михаела Лазарова
68
Приятелят ми мастурбира по няколко пъти на ден...
Снимка: outnow.ch

Въпрос от читателка за рубриката на Az-jenata.bg  "Какво те мъчи в любовта?"

Въпрос: Казвам се Ани и съм на 50 години. Имам връзка от две години с 45-годишен мъж и от почти година живеем заедно в моя апартамент изцяло на моя издръжка. На няколко пъти го хванах, че флиртува в сайтове за запознанства. Поговорихме и изчистихме проблема. Интуицията обаче ми подсказваше друго.

Взех назаем скрита камера от приятелка, тъй като отсъствам често и това, което видях ме шокира. Очаквах да води жени вкъщи, но не. Мастурбира по няколко пъти на ден и ръката му е постоянно на пакета. Така в продължение на три седмици. Сигурна съм, че го прави постоянно и сега, въпреки че върнах камерата и не мога да гледам.

Правим секс 1-2 пъти седмично, много е мил, обгрижва ме, имаме много общи интереси и го обичам. Питам се, това мастурбиране нормално ли е, при положение, че има партньор до себе си? Усещам, че не е безразличен към мен, но имам чувството, че ме използва, докато му се подредят нещата. Моля за вашето мнение.

Ева Кулева: Благодаря ти за откровеното писмо, Ани. Това, което мен ме шокира е, че този мъж живее у вас и ти го издържаш в продължение на една година! И по нищо не личи да се питаш дали това е нормално. Нищо чудно, че по цял ден мастурбира. Ти се грижиш за него, не му се налага да работи, често отсъстваш, скучно му е на човека.

Развесели ме и фактът, че твоя приятелка има скрита камера и ти си я взела, за да го наблюдаваш. Представих си ви като стопанин и домашен любимец, който е оставен без надзор.
Много се забавлявам и когато ме питат „Това нормално ли е?“. Какво значение има дали е нормално?! Важното е как се чувстваш ти. Чувстваш ли се удовлетворена от тази връзка? Чувстваш ли, че имаш равностоен партньор в живота?

Ако съдя по думите ти „безразличен към мен“ и „ме използва“, явно не се чувстваш удовлетворена.
Вярваш ли, че трябва да плащаш, за да получаваш секс и внимание от мъжете? Вярваш ли, че заслужаваш любов и внимание, заради това, което си, без да се налага да правиш нещо специално или да се грижиш за мъжа като майка?

А теб какво те мъчи в любовта? Задай своя въпрос към Ева Кулева тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
4
 
13
 
! Отговори
Теди на Минко 47 ... преди 8 години
На *** му е татуирано "Ам..ам"Ама навремето се четяло "Амстердам".
20
2
 
12
 
! Отговори
bros преди 8 години
Тая, па, кобра издухана... По-зле из Кабьилкина. Не сме ти виждали щото нефелното поведение... Еваа, кажи га ти е рождения ден да те черпя един ваучер за , да речем 300лв... Та, страпони, дилда и кото още ти е на душа... Стига тровила ефира!
19
3
 
33
 
! Отговори
въпрос преди 8 години
Аз мастурбирам по пет пъти на ден и имам шест деца. Въпрос. Колко деца ще имам, ако мастурбирам по шест пъти на ден?
18
5
 
48
 
! Отговори
АСЕН преди 8 години
има богати 50 г., но повечето са грозни и прости.Нормално е да търси онлайн по-млади (25 г) и да лъска .Поне получава удоволствие.Не изневерява, защото ще му бият шута и ще изтърве лелята с парите .Между другото е същото и с богатите дърти мъже, хванат някоя мадама.Не си слагайте скрита камера.
17
1
 
7
 
! Отговори
Неа до 9 преди 8 години
Директно ,най - добре
16
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Евала на пича,щом ги прави по пет
15
1
 
10
 
! Отговори
До Иван преди 8 години
Еми тръшния втори път бе, ти *** ли си?
14
3
 
34
 
! Отговори
Мамунио преди 8 години
Хич да не ви пука-тая сигурно гледа тъпо тавана докато я момчето работи.
13
2
 
13
 
! Отговори
Минко 47г. ерген преди 8 години
Аз съм дърт селски Елтън Джон. Ходж кока ми е 2 см.
12
1
 
18
 
! Отговори
Анален Отмъстител преди 8 години
Искам твърдо да заявя че мъ де ра торот е Елтън Джон! Убрееееее ибрееерр
11
17
 
25
 
! Отговори
Панелен плъх преди 8 години
Аз живея в 4ти апартамент и допреди малко порех шундакиса на комшийката отдоле. Три часа майка! Цялата Кама сутра изредихме. А мъжа й е нощна смяна. Ама страшна *** ви казвам. Такава и у майка си не съм виждал ;))))
10
1
 
33
 
! Отговори
Светъл преди 8 години
Приятни празници бате Минко. Да оправиш Тедито от Карлово качествено. После да разправя на приятелки и да ти се носи славата на класен тип.....П.с.: кога ще станеш на 48 г. ми е интересно.....
9
2
 
5
 
! Отговори
Минку преди 8 години
Е ПИ ДА ЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ
8
0
 
15
 
! Отговори
ole male преди 8 години
Минко президента,хвана ми .. северната тангента
7
4
 
24
 
! Отговори
з н а й к о преди 8 години
До Бай Иване!! Няма какво да й се обясняваш, просто я ши6ай яко и след това я шутирай отзад!!! Това е.
6
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво значение има дали е нормално?Има значение по-принцип защото хипер-сексуалността може да се окаже симптом на някакво нервно или личностно разтройство като: гранично личностно разтройство, адиктивен характер, ХРНВ и маниякална депресия. Препоръчително е да се обсъди със психиатър (не със психолог или психотерапевт - те не биха могли да поставят първоначална диагноза) който ще е във състояние да съпостави първоописания симптом със всичко друго.
5
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е, с тази статия вече ударихте дъното! "Искрено и лично" пасти да яде!
4
2
 
97
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Приятелката ми ме хвана да мастурбирам в банята преди да правим секс. Смята, че съм извратен, но аз мастурбирам, за да не свърша бързо когато се чук*ме.Как да й обясня.
3
4
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е като вица за трикракото куче - много се учудило че е последно на състезанието. И тази така - стара, дебела и грозна, обаче учудена. Кво става, що така?
2
0
 
57
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
балканска драма, джули бастуна *** тя го рани