Какво да не толерирате на мъжа до вас?

Не трябва да ви кара да се чувствате виновна
4 май 2016 21:37, Екип на Tialoto.bg
11
Какво да не толерирате на мъжа до вас?
Снимка: outnow.ch

Има приемливо и неприемливо поведение. А когато става дума за мъжете и техните небивалици, сами знаете, че в една връзка поведението е от голямо значение.

То се припокрива с отношението към вас, начина на говорене и милите жестове, пише Cosmopolitan. Но кое не може да се толерира?

1. Той да се държи като кретен с приятелите ви

Ако той уважава вас, трябва да уважава и приятелите ви. Недопустимо е да ви разделя, защото така му харесвало повече. Една връзка в сапунен мехур не би могла да бъде дълготрайна, защото без близки тя е точно това – нещо имагинерно, антисоциално.

2. Да ви кара да се чувствате виновна

„Помниш ли, когато онзи път много ме обиди“ би могло да се яви като негов аргумент в караниците между вас. Така приятелят ви би целял една много неприятна заигравка с чувството ви за вина. Много елементарен начин за манипулация, но и много отвратителен.

3. Не пита как минава денят ви

Докато времето минава, има едни малки неща, които постоянно обновяват връзката ви. Сред тях е обменът на информация – какво се е случило, кога, защо... Без този диалог започвате някак да се разминавате, защото не знаете през какво минава партньорът ви.

4. Забравя важните неща

Е, ничия памет не е идеална, но ако все пак той държи на вас, ще се помъчи поне да запомни двете дати – рождения ден и годишнината. Все пак вие сте едно, би трябвало да сте в синхрон.

5. Кара ви да се чувствате зле

Самочувствието извън връзката е нещо много важно за всеки индивид. Сиреч той трябва да има своето поле за свобода, в което не получава обаждания през 5 минути с въпроса „Къде си?“. Това време е за приятелите и приятелките, за кафе и шопинг. Не можете да позволите да ви ограничава.

Още по темата четете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
7
 
! Отговори
Требе си Уважение преди 7 години
Аз много се Уважавам - хапвам ,пийвам , пообикалям съседките , работя малко-получавам достатъчно , не се напрягам -ДОВОЛЕН СЪМ ОТ ЖИВОТА.И жЕНАТА СИ МЕ УВАЖАВА.Но имаше време дето НЕ СЕ УВАЖАВАХ- гледах жена ми в очите,не спях , давах си последните пари,работех през деня вол-вечерта бик, живеех заради нея не за себе си ........ и тя не ме Уважаваше. Ида направим един извод -ЗА ДА ВИ УВАЖАВАТ ,ПЪРВО ВИЕ УВАЖАВАЙТЕ СЕБЕ СИ
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За това не ми се занимава със "сериозни момичета". Принципа е еви като магаре, бягай като кон!
3
0
 
3
 
! Отговори
? преди 7 години
"Какво да не толерирате на мъжа до вас?"Maika ti
2
2
 
6
 
! Отговори
bis4e преди 7 години
пич,попаднал си на квазимодо не на на истинска жена
1
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А когато жените изневеряват,защото те изневеряват десет пъти повече от мъжете да им прощаваме,да им даваме пълна свобода ,да ги гледаме и като си хяанат чичко паричко и за 10 минути те забравят кой си и дова как си и носил баничката в леглото ,за обувчиците и дранкулките за които си давал последния си лев!Аре бегайте ,кво прощават ,кво не.....няма доволна жена на тоя свят...