С куче на море

Какво да имате предвид?
28 май 2016 21:06, Теодора Драгоева
7
С куче на море
Снимка: Flikr

Лятото съвсем наближи и сигурно голяма част от хората, които са горди стопани на кучета, обмислят варианта да заминат на море с четириногия си любимец.

Тези семейства, които планират ваканция на плажа в компанията на своето куче, трябва да имат няколко неща предвид, особено по отношение на безопасността. Ясно е, че преди всичко трябва да си резервирате хотел, който допуска клиенти с домашни любимци.

За да си гарантирате една приятна, забавна почивка, вън от опасност, трябва да имате следните неща предвид:

- Носете със себе си на плажа прясна питейна вода, защото кучето ви ще ожаднее, а не трябва да пие солена морска вода. Излишъкът на сол може да разболее вашия четириног приятел, затова освен бутилирана вода, носете и купа, в която да сипвате на кучето си, за да може то да пие винаги, когато пожелае.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
до психо преди 7 години
Имам си куче, мъж и две деца. Обичам си ги всичките, не смятам да изхвърлям никого от къщи и се старая максимално да не преча на околните. Кучето си го водя на повод, освен ако не сме в гора, планина, където хора в близост няма, не насъсквам кучетата си по деца, нито пък ги обучавам за бой...
4
0
 
0
 
! Отговори
енцекефалис фекалис преди 7 години
Каквито и неща да имат предвид, със сигурност едно от тях няма да е удобството на другите хора.
3
0
 
2
 
! Отговори
до психо преди 7 години
Този прякор много отива на изказването ти. Имам две кучета, мъж и приятели без кучета. Нито обучавам кучетата си за бой, нито ги насъсквам срещу деца, а най-малко бих ги изхвърлила някога на улицата. Не споря, че има такива ***, но да слагаш всички под общ знаменател е малко крайно, не мислиш ли? Но това е типична черта на слабо интелигентните хора - винаги се изказват неподготвени с гръмки коментари. Смешно е, не знам дали го осъзнаваш :D
2
1
 
6
 
! Отговори
Кучка преди 7 години
Едгар Хувър, ако някой от тук пишещите знае кой е този човек, казал към края на кариерата си "Колкото повече опознавам хората, толкова повече обиквам кучетата".Мисля, имал е основание.
1
8
 
4
 
! Отговори
Виена преди 7 години
Със Бълхарници на море приятна почивка