Правила за романтика в офиса. Кои са те?

Не се фокусирайте върху колега под или над вашето йерархично ниво
4
Правила за романтика в офиса. Кои са те?
Снимка: outnow.ch

Казват, че на работното място не трябва да се смесват интимни отношения с професионални. Може и да е така, но опитайте да го кажете на сърцето си! Любовта не пита, когато връхлита. Много успешни двойки са се срещнали на работа и в това няма нищо лошо, стига любовният ви живот да не пречи на служебния.

Има някои правила, които е добре да имате предвид, когато започвате романтична връзка в службата с някой колега.

Кои са те?

Запознайте се с политиката на компанията

Важно е да сте добре запознати с това дали фирмата, в която работите толерира връзки на работното място. Има компании, които изрично забраняват подобни интимности. Ако е така във вашата фирма, осмислете ситуацията и преценете кое ви е по-важно в момента – флиртът или служебното място.

Уверете се в дискретността на колегата

Обектът на вашите интимни желания трябва да е дискретен. Преди да пристъпите към каквито и да било задълбочени отношения с него или нея, уверете се дали може да пази тайна. Важно е да сте сигурни, че няма целият офис да разбере какво се случва между вас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Много жени постъпват на работа с ясната цел и желание да се издигнат в работата именно и основно чрез интимни контакти с шефовете. Банално е и не го вярвах, но е абсолютен и обикновенно всеизвестен факт в не една и две фирми и не една и две "колежки".Принципно няма лошо "любов" е все пак!Лошото е, че обикновенно това са най-НЕпрофесионалистките, често откровенно некадърни и професионално ***, но издигнат ли се , почват да тъпчат и газят, за да прикрият некомпетентността си или просто ей ТАКА.
1
0
 
3
 
! Отговори
Оценка преди 7 години
Тези правила нямат нищо общо с действителността в България. Казва го човек с голям опит.