Сигурни знаци, че сте намерили точната любов

Той се отнася добре с вас в конфликтни ситуации
2
Сигурни знаци, че сте намерили точната любов
Снимка: Reuters

Независимо колко добре се чувстваме в една връзка, винаги си задаваме въпроса: „Ами ако не съм с правилния човек?“

Чуденето е нормално. Хора сме, имаме само един живот и искаме да ни се случи възможно най-доброто в него. Да намериш правилния партньор е едно от най-важните неща в живота, защото хората сме създадени да бъдем с някого.

Истинският въпрос е кой е той?

За да си отговорите дали човекът до вас е правилният, помислете върху следващите няколко точки и решете дали отговаря на тези критерии!

Той е внимателен към вас

Мъжът, който ви обича истински и който се интересува от това как всъщност се чувствате винаги проявява внимание. Ще познаете по това, че продължава да е внимателен към вас дори след време. В началото винаги е лесно, докато не се покажат истинските рога.

Но ако партньорът уважава комфорта ви и проявява внимание към вас в дългосрочен план, той определено е подходящ избор за вас.

Показва привързаност

Много двойки бъркат секса с привързаност. Всъщност истинската привързаност се крие в целувките, прегръдките, милувките и закачливите подсещания, че е налице истинска любов, а не само сексуално страстно привличане.
Ако вашият партньор не изпуска нито един момент да ви покаже привързаността си по подобен начин, не се съмнявайте в неговата лоялност и любов.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много повърхностно. Я по-добре дай за секс позите, там ти се отдава. Или за тиквичките.
1
1
 
7
 
! Отговори
Браво! преди 7 години
Браво бе, Михаела! Ти си можела да пишеш и за нещо различно от секс! Направо да не повярва човек! Евала за хубавата статия!!! Най-после да прочета нещо свястно и от тебе!